“Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;” – Ο Πορτοσάλτε ειρωνεύεται την είδηση για τη λιποθυμία μαθήτριας και ξύνει τον πάτο του βαρελιού

“Άσε ρε φίλε, πες αλλού τη μαλακία σου” ήταν το “διαδικτυακό σχόλιο” που αναπαρήγαγε θρασύτατα ο Πορτοσάλτε. Αλλά το έκανε για να αμφισβητήσει την είδηση, αντί να το πει μπροστά σε έναν καθρέφτη.

Μπορεί η είδηση της λιποθυμίας μιας μαθήτριας άνεργων γονιών στον Πύργο να προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, από συγκίνηση μέχρι σοκ, καμία όμως δεν είχε το βάθος του Άρη Πορτοσάλτε, που έπιασε πάτο, πουλώντας φτηνή ειρωνεία για την είδηση και τη δημόσια τοποθέτηση των γονιών.

Το έμπειρο αετίσιο μάτι του αρπακτικού αποφάνθηκε ότι πρόκειται περί “Συριζαϊκής είδησης”, που δεν έβγαινε ποτέ όσο ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ -που δεν κατάργησε ποτέ τον ΕΝΦΙΑ. Δεν έμεινε όμως σε μια απλή αμφισβήτηση, αλλά φρόντισε να πουλήσει ειρωνεία και φτηνό πνεύμα, αναπαράγοντας τάχα ένα σχόλιο από το “Πρώτο Θέμα” κάτω από τη “Συριζαϊκή είδηση” με την αγοραία ατάκα: “Άσε φίλε, πήγαινε πες κάπου αλλού τη μαλακία σου…”

Ακολουθεί το βίντεο ως αδιάψευστος μάρτυρας.

Θυμίζουμε πως οι γονείς -που λίγο-πολύ ο Πορτοσάλτε κατέταξε στα “Συριζοτρόλ”- ανέφεραν στο μήνυμά τους.

Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν.

Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν.

Η πρώτη αυθόρμητη απάντηση στο μισανθρωπισμό του φιλελέ δημοσιογράφου, θα ήταν να του ανταποδώσει κανείς την τελευταία ατάκα. Αν και είναι μάλλον αμφίβολο, αν θα μπορούσε να ελεεινολογεί με τέτοιον τρόπο, οπουδήποτε αλλού εκτός από το συγκεκριμένο κανάλι.

Το δεύτερο και βασικότερο είναι πως ο κάθε μισάνθρωπος, σαν τον Πορτοσάλτε, βρίσκει και κάνει, πατώντας πάνω στην αδιαφορία μας ή απλώς στην αδυναμία μας να κάνουμε την τάξη που υπηρετεί και τους θρασύτατους δημοσιολόγους της να πληρώσουν ακριβά τις μαλακίες που λένε ανέξοδα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: