Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Τα συχαρίκια του Πάιατ στον Κατρούγκαλο για τη νέα του θέση στο ΥΠΕΞ

Σε επίπεδα “get a room” τα μέλια μεταξύ πρέσβη και του νέου υπουργού εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου.

Μπορεί ο Άγιος Βαλεντίνος να πέρασε, οι αληθινοί έρωτες ως γνωστόν όμως γιορτάζουν 365 μέρες το χρόνο. Όπως αυτός του Τζέφρεϊ Πάιατ με την κυβέρνηση Σύριζα, ο οποίος δε χάνει την ευκαιρία να εκφράζει τα τρυφερά του συναισθήματα προς τους εκπροσώπους της όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Μια ακόμα αφορμή δόθηκε σήμερα με την τοποθέτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου στο υπουργείο εξωτερικών, με τον Αμερικανό πρέσβη να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του, κάνοντας ανάρτηση όπου απευθύνει:

«Τα θερμότερα συγχαρητήρια στον Γιώργο Κατρούγαλο για τον νέο αναβαθμισμένο ρόλο του ως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας». Παράλληλα στην ανάρτηση φιγουράρει φωτό από την επίσκεψη του Κατρούγκαλου στην Ουάσινγκτον πριν κάποιο διάστημα, όταν συναντήθηκε με τον εκεί υπεξ Μάικ Πομπέο. Συνάντηση που σαφέστατα δε συνδέεται κατά κανένα τρόπο με το νέο χαρτοφυλάκιο του ταξικού αποστάτη.

Τα αντίθετα έλκονται, οπότε είναι πολύ λογικό ο πρέσβης της μεγαλύτερης ιμπεριαλιστικής δύναμης του πλανήτη να έχασε τα μυαλά του για έναν κομμουνιστή όπως Γιώργος Κατρούγκαλος. Αν ο Μανουσάκης δεν ήταν πολύ απασχολημένος με τη συγγραφή του επικείμενου σήριαλ για την ποντιακή γενοκτονία, πιθανότατα θα αντλούσε έμπνευση για αναβίωση των αλήστου μνήμης σήριαλ αταίριαστων ιστορίων αγάπης που τον δόξασαν στα 90ς και τα 2000ς. Θα μπορούσε να έχει και γκραν φινάλε, με το ζεύγος να αναταλάσσει όρκους πίστης στο “απελευθερωμένο” Καράκας και παράνυμφο το Χουάν Γκουαϊδό και κουμπάρα τη Φεντερίκα Μογκερίνι.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: