Χυδαία επίθεση εργοδότη κατά διανομέων – “Αγράμματα τεμπελόσκυλα και σταλινοκατσαπλιάδες”

Παράλληλα, σπεύδει να στοχοποιήσει την πολιτική και συνδικαλιστική δράση, απευθύνοντας παράλληλα το κλασικό ερώτημα των δεξιών για το “αν γράψατε κανέναν στο κόμμα ή τζάμπα τους πουλάτε μπαρουφολογία;”.

Μπορεί να έχουν περάσει κάποιες μέρες, ωστόσο το θέμα δεν χάνει την επικαιρότητά του, καθώς αποτελεί απλά ένα ακόμα παράδειγμα ακραίας απαξίωσης εργαζόμενων από εργοδότη. Ο λόγος για χυδαία υβριστική ανάρτηση ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Χαλκίδα, ως σχόλιο σε ανάρτηση της ιστοσελίδας “Κούριερ Ντελίβερι Διανομείς με Δίκυκλο ή Van”. Μπορεί η ανάρτηση να κατέβηκε, ωστόσο διατηρήθηκε σκρινσοτ από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας, αποδεικνύοντας την άθλια επίθεση. Η ανάρτηση απλά διατύπωνε κάποια αιτήματα για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των διανομέων, προκαλώντας όμως το μένος του εν λόγω εργοδότη, ο οποίος έσπευσε να χαρακτηρίσει την πλειοψηφία των εργαζόμενων, αυτών δηλαδή που ιδρώνουν για τα δικά του κέρδη, ως “αγράμματα τεμπελόσκυλα και σταλινοκατσαπλιάδες”. Παράλληλα, σπεύδει να στοχοποιήσει την πολιτική και συνδικαλιστική δράση, απευθύνοντας παράλληλα το κλασικό ερώτημα των δεξιών για το “αν γράψατε κανέναν στο κόμμα ή τζάμπα τους πουλάτε μπαρουφολογία;”.

Μας τίμησε εργοδότης (Ο κος Μπάκυ ή Ο κος Μπακυ) με σχόλιο του.
Εμείς δε θα δώσουμε καμία απάντηση, το αφήνουμε σε…

Δημοσιεύτηκε από Κούριερ Ντελίβερι Διανομείς με Δίκυκλο ή Van στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

 

Όπως μπορεί να δει κανείς κι από άλλο σκρινσοτ, το εν λόγω αφεντικό διακρίνεται για την καλλιέπειά του σε ό,τι αφορά εργαζόμενους, απειλώντας με μηνύσεις και μιλώντας για “σαβούρα” στο “90% των διανομέων”.

Κι αν πει κάποιος ότι είναι μεμονωμένη περίπτωση, στην πραγματικότητα πρόκειται απλά για την κορυφή του παγόβουνου αυθαιρεσίας, υποτίμησης ή και ανοιχτής τρομοκρατίας που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο, το οποίο στηρίζεται ακριβώς σε ένα νομοθετικό πλαίσιο και μια συνολική κυβερνητική πολιτική υπόθαλψης αυτών ακριβώς των συμπεριφορών.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: