Καλοκαιρινές “Διακοπές στην Αθήνα”… μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη! (trailer)

Γιατί ντε και καλά έπρεπε να πάμε διακοπές κάπου αλλού; Και επειδή περνάμε καλά… χαιρόμαστε που οι “Διακοπές στην Αθήνα” θα παραταθούν μέχρι τις 9 του Σεπτέμβρη!

Φέτος το καλοκαίρι κάνουμε… «Διακοπές στην Αθήνα»! Γιατί όχι; Γιατί ντε και καλά έπρεπε να πάμε διακοπές κάπου αλλού; Και επειδή περνάμε καλά… χαιρόμαστε που οι “Διακοπές στην Αθήνα” θα παραταθούν μέχρι τις 9 του Σεπτέμβρη!

Για βραδινές αποδράσεις γεμάτες χιούμορ, χορό και τραγούδια αφιερωμένα στην Αθήνα, ραντεβού στην δροσερή αυλή του Θεάτρου Από κοινού, όπου  μας περιμένει η δροσερή μουσικο-θεατρική παράσταση «Διακοπές στην Αθήνα» σε κείμενα και επιλογή τραγουδιών του Πάνου Χατζηκουτσέλη, χορογραφίες του Άκη Σιδέρη, με τους Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνη Ξένο, Άκη Σιδέρη και Αγγελική Ξένου να παίζουν, να τραγουδούν και… να ‘χορεύουν’ και την Ιωάννα Μπάλτα να τραγουδάει και να παίζει πιάνο.

Απολαμβάνουμε «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ», λοιπόν, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις  21:15.

Είσοδος με αναψυκτικό ή μπύρα: 12€ & 7€ (φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ) και κάθε Πέμπτη γενική είσοδος: 8 ευρώ / άτομο (η προσφορά ισχύει για όλες τις Πέμπτες μέχρι το τέλος Αυγούστου). // Ώρες λειτουργίας ταμείου καθημερινά, 18:00-21:15

Από Κοινού θέατρο, Ευπατριδών 4, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός), Τηλ. 211 4057249 // Email:[email protected] // Facebook: Από Κοινού θέατρο

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: