Στις 7 Οκτώβρη απαιτούμε την τιμωρία των θρασύδειλων ναζί εγκληματιών!

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες, πως θα ξεμπερδέψουμε απ’ την σαπίλα του ντουνιά με μια δικαστική απόφαση. Οφείλουμε όμως, να απαιτήσουμε την τιμωρία των συγκεκριμένων εγκληματιών, που μονάχα τέτοιους γεννά ο Καπιταλισμός ως έσχατη διέξοδο στα δικά του αδιέξοδα.

Στις 7 Οκτώβρη…

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση σωματείων, που κάλεσαν τόσο το ΠΑΜΕ, όσο και συνολικά φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος για τις 7 του Οκτώβρη στο Εφετείο της Αθήνας, ημέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Απαιτούμε την τιμωρία των θρασύδειλων ναζί εγκληματιών!

Όποια κι αν θα είναι όμως η απόφαση του δικαστηρίου, είτε “καταπέλτης”, είτε “σε βγάζω λάδι”, είτε “κάπου στη μέση”, όλοι εμείς οφείλουμε τουλάχιστον, να έχουμε συνειδητοποιήσει ήδη, πως τα κάθε φορά ναζιστικά θρασίμια θα συνεχίσουν, να είναι η χρήσιμη εφεδρεία του Κεφαλαίου ενάντια στον λαό και τους εργαζόμενους.  

Θυμόμαστε πολύ καλά λόχου χάρη, πως πριν απ’ την εκλογική τους συρρίκνωση, οι χρυσαυγίτες στη Βουλή ψήφιζαν και με τα δυό τους βρωμερά χέρια κάθε φοροαπαλλαγή για εφοπλιστές, όπως και κάθε μέτρο υπέρ των Καπιταλιστών αποδεικνύοντας έτσι, ποιο είναι το αληθινό “έθνος” και η “πατρίδα” τους, όπως και ποιος είναι ο πραγματικός “πατριωτικός” τους ρόλος. Θες με τραμπουκισμούς και με “ακονισμένες ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια”, θες με ψήφους στην Βουλή, πάντα ήταν και πάντα θα είναι ενάντια σε λαό κι εργάτες. Άλλωστε, όταν εκδηλώθηκε και στην χώρα μας η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση με τα περίφημα “συστημικά Μνημόνια” κι όλα τα άλλα “αγανακτισμένα διαχειριστικά” της κρίσης εκείνο τον καιρό, οι “παλληκαράδες εθνοπατριώτες”, που αυτοδιαφημιζόντουσαν ως “αντισυστημικοί” πρωτοστάτησαν στη δημιουργία δουλεμπορικών γραφείων, μάλλον για να νοικιάζουν “μόνο Έλληνες” κι “όχι ξένους” σκλάβους στ’ αφεντικά…   

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτικό κόμμα αλλά εγκληματική οργάνωση με ναζιστική ιδεολογία, στρατιωτική ιεραρχία κι εκπαίδευση και με πολύ συγκεκριμένη αποστολή.

Η δικαστική απόφαση στις 7 του Οκτώβρη θα αφορά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, τη δολοφονική επίθεση σε Αιγύπτιους αλιεργάτες, τη δολοφονία του μετανάστη Σαχτζάτ Λουκμάν κι ένα σωρό άλλες επιθέσεις. Όλη η δικογραφία εις βάρος της δείχνει τον αληθινό ρόλο της Χρυσής Αυγής: Δολοφονικές επιθέσεις σε κομμουνιστές εργάτες, σε αντιφασίστες εργάτες, σε μετανάστες ή ντόπιους εργάτες.

Κατά την ακροαματική διαδικασία της δίκης αποκαλύφθηκαν οι διασυνδέσεις της φασιστικής συμμορίας των μπράβων με τον κρατικό μηχανισμό και με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα εργολάβων κι εφοπλιστών στη ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος (σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται κι η δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, η οποία μάλιστα είχε προαναγγελθεί από τον Λαγό μέσα στο λιμάνι), όπως επίσης αποκαλύφθηκαν και όλες οι διευκολύνσεις αλλά και η κάλυψη, που της παρείχε η αστυνομία, τόσο μέχρι την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όσο και πρωτύτερα, σε όλες τις υπόλοιπες δολοφονικές της επιθέσεις.

Οπότε ας μην τρέφουμε αυταπάτες, πως θα ξεμπερδέψουμε απ’ την σαπίλα του ντουνιά με μια δικαστική απόφαση. Οφείλουμε όμως, να απαιτήσουμε την τιμωρία των συγκεκριμένων εγκληματιών, που μονάχα τέτοιους γεννά ο Καπιταλισμός ως έσχατη διέξοδο στα δικά του αδιέξοδα.

Στην ορθολογική βάση της αντίληψης μας, ούτε στιγμή δεν πρέπει, να παραβλέπουμε, πως ένα αστικό κράτος, όπως και το δικό μας “ελληνικό κράτος”, είναι ήδη θωρακισμένο με νόμους, δικαστήρια, αστυνομία και στρατό μόνο απέναντι σε μια λαϊκή-κομμουνιστική επανάσταση. Δεν είναι δυνατό λοιπόν, να “θωρακιστεί επιπλέον” απέναντι στις χρήσιμες εφεδρείες της αστικής τάξης, που αν και είναι διεθνιστική από την φύση της πάντα χρησιμοποιεί τον εθνικισμό, ώστε να διασπά και να χειραγωγεί την απειλητική για την αστική εξουσία εργατική τάξη.

Ο φασισμοναζισμός-εθνικισμός είχε σωστά προσδιοριστεί από την Κομμουνιστική Διεθνή ως “η ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία των πιο αντιδραστικών, σοβινιστικών και ιμπεριαλιστικών στοιχείων του χρηματιστικού κεφαλαίου“… 

Οπότε, αν και τα γλοιώδικα χρυσαυγίδια, αυτοί οι θλιβεροί τσανακογλύφτες, είναι ήδη καταδικασμένοι στη συνείδηση λαού κι εργαζομένων, εμείς έχουμε το διαρκές χρέος και καθήκον της τάξης μας, να συνεχίσουμε, να τους απομονώνουμε σε κάθε χώρο δουλειάς και σε κάθε γειτονιά και να τους καταχεριάζουμε, όπου κι αν επιχειρήσουν, να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο στο μέλλον.    

Τους αναγνωρίζουμε βέβαια, πως λένε την αλήθεια, μόνο όταν σκούζουν, πως είναι “η σπορά των ηττημένων”, διότι όντως στο παρελθόν αυτοί και οι “πολιτικοί” τους πρόγονοι έχουν ηττηθεί από λαούς κι εργάτες…

Γι’ αυτό και τους προειδοποιούμε, με τα νέα τους μορφώματα-“κόμματα”, όπως προειδοποιούμε και κάθε άλλη “σοβαρή” Χρυσή Αυγή, εντός ή εκτός Βουλής: 

…Σε τούτα δώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει!…

“…Ο φασισμός δεν έρχεται απ’το μέλλον, καινούργιο τάχα κάτι να μας φέρει,
τί κρύβει μες στα δόντια του το ξέρω, καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι
 …Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν και χάνονται βαθιά στα περασμένα,
οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν, μα όχι και το μίσος του για μένα
Τον Φασισμό Βαθιά Κατάλαβε Τον
Δεν Θα Πεθάνει Μόνος, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!…”

Σκίτσο: Ναζιστόσκυλα, του Νεκ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: