Η «κοιτίδα της δημοκρατίας» και οι «εκκολαπτόμενοι εγκληματίες»

«Η αντικομμουνιστική υστερία έκαμε τον ναζισμό να ξεχνιέται και κάποτε και να αθωώνεται…»

Από τη μία μεριά, έχουμε το αντικομμουνιστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με 535 ψήφους υπέρ, 66 κατά και 52 λευκά την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, και απαιτεί επί της ουσίας τη λήψη σκληρών αντικομμουνιστικών μέτρων, όπως απαγόρευση συμβόλων, μνημείων και καταστολή σε βάρος Κομμουνιστικών Κομμάτων.

Από την άλλη μεριά, έχουμε το 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που μόλις ολοκληρώθηκε. Αν λάβουμε υπόψη μας τις αποφάσεις της Ε.Ε, το φεστιβάλ θα πρέπει να απαγορευθεί, επειδή διαδίδει τον κομμουνισμό, που σύμφωνα με την Ε.Ε είναι ένα ολοκληρωτικό καθεστώς.

Παρατήρηση πρώτη: Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης έλεγε πως «η αντικομμουνιστική υστερία έκαμε τον ναζισμό να ξεχνιέται και κάποτε και να αθωώνεται…»

Παρατήρηση δεύτερη: Ο Γάλλος φιλόσοφος Γκαμπριέλ Μαρσέλ έλεγε με τη σειρά του πως «οι κομμουνιστές στο τέλος θα νικήσουν, γιατί είναι οι μόνοι στον καιρό μας που αγωνίζονται για συμφέροντα που δεν είναι τα προσωπικά τους».

Συμπέρασμα: Αυτοί που ανακηρύσσουν Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Σταλινισμού και του Ναζισμού, που συκοφαντούν την πιο ανθρώπινη ιδεολογία που γέννησε ποτέ η ανθρωπότητα, που πασχίζουν να καταστρατηγήσουν στη συνείδηση του κόσμου την πάλη των τάξεων και αναθεωρούν την ιστορία καταπώς τους συμφέρει, καλό θα ήταν να προσπαθήσουν να ξεχωρίσουν στην παρακάτω φωτογραφία ποια πραγματικά είναι η «κοιτίδα της δημοκρατίας» και ποιοι οι «εκκολαπτόμενοι εγκληματίες».

Παρότι γνωρίζουμε από πριν πως δεν θα τα καταφέρουν, τους συνιστούμε να μην παρατήσουν την προσπάθεια, μήπως και μπορέσουν κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν πως υπάρχει κάτι που ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να σταματήσουν με τίποτα: τη νομοτελειακή κίνηση της ιστορίας προς τα εμπρός…

*Τα στιγμιότυπα από τη Νεολαία της ΚΝΕ δεξιά στην φωτογραφία είναι από το φύλλο του Ριζοσπάστη της Δευτέρας 23/9.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: