Με πλούσια ύλη και αρθρογραφία κυκλοφορεί η «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» (τ. 174)

Συνεπές στο «ραντεβού» του με τους αντιστασιακούς, τους απογόνους και όσους βρίσκονται στο πλευρό της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, κυκλοφόρησε το περιοδικό της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» (τεύχος 174, Απρίλης – Μάης – Ιούνης).

Συνεπές στο «ραντεβού» του με τους αντιστασιακούς, τους απογόνους και όσους βρίσκονται στο πλευρό της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ,  κυκλοφόρησε το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» (τεύχος 174, Απρίλης – Μάης – Ιούνης).

Στις σελίδες του περιοδικού της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ο αναγνώστης θα βρει πλούσια ύλη και αρθρογραφία για την ΕΑΜική Αντίσταση και τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και τη Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση, από την οποία φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια.

Αποκαλυπτικό άρθρο της Σύνταξης για τους πλαστογράφους της πραγματικής ιστορίας, αφιέρωμα με πολλά υλικά – ανάμεσά τους η ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ – για την Οχτωβριανή Επανάσταση και τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών (εκδηλώσεις στο Σκοπευτήριο, χαιρετισμός της ΦΙΡ, εκδήλωση του Δήμου Πάτρας κλπ).

Με πλούσια ύλη και αρθρογραφία κυκλοφορεί η «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» (τ. 174)

Το περιοδικό της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ “ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ” (Τεύχος 174, Απρίλης – Μάης – Ιούνης 2017)

Στις σελίδες για τον ΔΣΕ, ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις για τη γυναίκα μαχήτρια του ΔΣΕ και την εκδήλωση τιμής, που έγινε στον Ταΰγετο, της ΕΠ του ΚΚΕ για την 3η Μεραρχία του ΔΣΕ Πελοποννήσου. Ρεπορτάζ από τα εγκαίνια του Μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα, για το οδοιπορικό προσκύνημα της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ σε τόπους και μνημεία του Αγώνα στην Πελοπόννησο και την εκδήλωση στους Κορυσχάδες, ρεπορτάζ από την εκδήλωση τιμής της ΠΕΚΑΜ στη Μακρόνησο κλπ.

Πλούσια ύλη υπάρχει επίσης στη στήλη: «Άρθρα – Μελέτες», στο πλαίσιο των 100 χρόνων μαρτυρίες για το σοσιαλισμό όπως τον έζησαν οι Έλληνες πολιτικοί πρόσφυγες, αλλά και άλλες αναμνήσεις – μαρτυρίες αγωνιστών.

Και όπως σε κάθε τεύχος οι «Αγωνιστές που έφυγαν», «Προσφορές», «Αλληλογραφία» κλπ.

Το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» διατίθεται στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ (Μαυρομματαίων 12, Αθήνα, τηλέφωνο 210.8222.952, Φαξ: 210.8834.093), στα κατά τόπους παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ και ταχυδρομικά στους συνδρομητές (πληροφορίες στο 210.8222.952 και στα παραρτήματα).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: