Ελευθερία Κόλλια – «ΣΚΙΕΣ στην οικογένεια Βέλαμι»

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΕΝΤΟΣ το τρίτο βιβλίο της Ελευθερίας Κόλλια «ΣΚΙΕΣ στην οικογένεια Βέλαμι» ένα μυθιστόρημα  περιπέτειας με έντονα στοιχεία θρίλερ και δράματος, που κοσμεί τη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού. 

Κυκλοφόρησε το τρίτο βιβλίο της Ελευθερίας Κόλλια «ΣΚΙΕΣ στην οικογένεια Βέλαμι» ένα μυθιστόρημα  περιπέτειας με έντονα στοιχεία θρίλερ και δράματος, που κοσμεί τη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού. 

Μια προαιώνια κι αδυσώπητη έχθρα αναβιώνει με τρόπο οδυνηρό, συνυφαίνοντας τη μοίρα μιας οικογένειας  και μιας φυλής ανθρωπόμορφων τεράτων. Απέναντι στους πανίσχυρους και απροσπέλαστους Βέλαμι στέκουν  απειλητικοί οι μυστηριώδεις και υποχθόνιοι Μάλβορι. Ένα αναπάντεχο και τρομακτικό μυστικό από τα βάθη του  σκοτεινού παρελθόντος αποκαλύπτεται και οδηγεί τα τέσσερα αδέρφια της νέας γενιάς των Βέλαμι, τον Πίτερ, το  Βίκτωρ, τον Έρικ και τον Άντριαν στο μάτι του κυκλώνα. Η ζωή που ονειρεύονταν ανατρέπεται ριζικά. 

Μια άνιση αναμέτρηση ξεκινά με τις υπερδυνάμεις του κακού, που γλιστρούν σαν σκιές στους δρόμους της  πόλης και τους καταδιώκουν λυσσαλέα, καθώς κι ένα ταξίδι σε εξωτικά εδάφη, σε σκηνικά μαχών όπου εξελιγ μένη τεχνολογία αντιπαρατίθεται με μαγικές δυνάμεις. Τα τέσσερα αδέλφια θα έρθουν μπροστά σε στοιχειωμένες  αλήθειες της οικογένειάς τους, των Μάλβορι, αλλά και του ίδιου του εαυτού τους. Άραγε, θα ανακαλύψουν ποιοι  πραγματικά είναι; Θα φτάσουν στη λύτρωση που με πάθος αποζητούν; 

Ένα συναρπαστικό βιβλίο με υπερφυσικό μυστήριο, με πανάρχαιους μύθους, σε σύγχρονο φόντο, μια καθηλωτική λογοτεχνική περιπέτεια. 

Το βιβλίο της Ελευθερίας Κόλλια «ΣΚΙΕΣ στην οικογένεια Βέλαμι» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΝΤΟΣ και  διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. 

«Έρχεται ένας πόλεμος σύντομα. Το πότε θα ξεσπάσει άγνωστο. Δυο ή περισσότεροι στρατοί θα συγκρουστούν. Άπειροι στρατιώτες θα μπλεχτούν στα γρανάζια του, όπως έχουν μπλεχτεί ήδη. Θα’ μαι κι εγώ εκεί. Πρώτη γραμμή. Δεν μπορώ, λοιπόν, να καταλάβω πώς από ένα πλήθος πολεμιστών, ένα πλήθος ανθρώπινων ζωών που τρέχουν μπροστά απ’ τα μάτια μου, το μόνο που βλέπω είναι τον μικρό μου αδελφό στο κέντρο αυτής της μάχης και το μόνο μου ένστικτο να κάνω ό,τι περνά απ’ το χέρι μου για να μην χτυπηθεί απ’ τα πυρά… Όπως χρόνια πριν, που μέσα σ’ ένα φλεγόμενο σπίτι, με τα πέντε πιο αγαπημένα μου πρόσωπα ν’ αγωνίζονται για τη ζωή τους, επέλεξα απ’ όλο το χάος να δω το στιλέτο που ερχόταν πάνω του και να τον σπρώξω μακριά. Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία που σε κάθε πεδίο μάχης, μικρό ή μεγάλο, η προσοχή μου πέφτει πάντα σ’ εκείνο το αλλόκοτο παιδί, εκείνο το πλάσμα με το οποίο “μαζί δεν κάνω και χώρια δεν μπορώ”»

(απόσπασμα από το βιβλίο)

«ΣΚΙΕΣ στην οικογένεια Βέλαμι»
Κατηγορία: ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Έτος Έκδοσης: 2021
Εκδόσεις: ΕΝΤΟΣ
Σελίδες: 512
Διαστάσεις: 14×21
ISBN: 978-960-614-023-5

Η Ελευθερία – Μαρία Κόλλια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Αποφοίτησε από το Ράλ λειο Γενικό Λύκειο Θηλέων Πειραιά και πέρασε δεύτερη στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών  της Φιλοσοφικής Αθηνών, όπου και σπουδάζει. 

Από πολύ μικρή ηλικία απολάμβανε να διαβάζει και να γράφει μυθιστορήματα, κυρίως  φαντασίας και με περιπετειώδη πλοκή. Μεγάλες της αγάπες αποτελούν τα βιβλία, το θέα τρο κι ο κινηματογράφος, απ’ τα οποία αντλεί την κύρια έμπνευση για τα δικά της έργα, που  ελπίζει κάποτε να διασκεδάσουν τους αναγνώστες τους όσο διασκέδαζε κι η ίδια καθώς  τα συνέθετε. 

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του βιβλίου της «ΒΑΝΤΟΡΙΑ το ΒΑΣΙΛΕΙΟ της  ΘΥΕΛΛΑΣ» (2020, ΕΝΤΟΣ) εκδόθηκε από τις εκδόσεις ΕΝΤΟΣ το τρίτο της βιβλίο «ΣΚΙΕΣ στην οικογένεια  Βέλαμι», (2021).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: