«Κάποτε στην Ελλάδα» – Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη η συλλογή ιστορικών διηγημάτων (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση-παρουσίαση του συλλογικού τόμου στο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης, Δημ. Γούναρη 39, στη Θεσσαλονίκη. Μια εξαιρετική παρουσίαση, με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες και μεγάλη προσέλευση κόσμου

Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε η ενδιαφέρουσα συλλογή ιστορικών διηγημάτων με τίτλο «Κάποτε στην Ελλάδα» από τις Εκδόσεις «Γράφημα» και με πρωτοβουλία του Φιλολογικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Μια ξεχωριστή ανθολογία διηγημάτων, τόσο στην Τεχνοτροπία γραφής των κειμένων που την απαρτίζουν (που είναι αμιγώς ρεαλιστική), όσο και στην θεματική της σύνδεση (Κάθε έργο αναδεικνύει πραγματικά ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα την περίοδο 1900-1930).

Το Σάββατο, 4/6, στις 11 π.μ. πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση-παρουσίαση του συλλογικού τόμου στο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης, Δημ. Γούναρη 39, στη Θεσσαλονίκη. Μια εξαιρετική παρουσίαση, με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες και μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Για το Συλλογικό τόμο «Κάποτε στην Ελλάδα», μίλησαν οι: Tριαντάφυλλος Κωτόπουλος, Καθηγητής δημιουργικής γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ο συγγραφέας Μιχάλης Πιτένης και η φιλόλογος Νόπη Ταχματζίδου.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: