Έπαθαν Μαραντζίδη… «Κόκκινο πανί» για τους δήθεν αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημ. Συμβούλιο Πάτρας οι εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή»!

Η εμμονή τους με τη Σύγχρονη Εποχή, θα είχε καταντήσει γραφική, αν δεν ήταν πολιτικά επικίνδυνη, καθώς κρύβει πίσω της την άποψη ότι οι τίτλοι που εκδίδει η Σύγχρονη Εποχή δεν έχουν θέση στις Βιβλιοθήκες!

Δεν έχει… πάτο ο αντικομουνισμός του ΣΥΡΙΖΑ, που καθημερινά, μετά τα καλέσματα στους δήθεν εξαπατημένους χρυσαυγίτες να τον ψηφίσουν, μέχρι την πρόσφατη ανακήρυξη του επικεφαλής της προπαγάνδας του, γνωστού παραχαράκτη των ηρωικών σελίδων που έγραψε ο λαός της χώρας μας, Μαραντζίδη, δίνει εξετάσεις στο σύστημα για το ποιος πραγματικά είναι το πρόβλημά του.

Έτσι και στην Πάτρα, αφού τα στελέχη του απέτυχαν (χθες Τετάρτη), μαζί με την υπόλοιπη μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, των ΝΔ, διαφόρων ακροδεξιών μορφωμάτων και δήθεν «ανεξάρτητων», να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή για το θέμα των «απευθείας αναθέσεων» που από κοινού εισηγήθηκαν, το έριξαν την επομένη (σήμερα), στο… τσάμικο, συκοφαντώντας τη «Σύγχρονη Εποχή» και το γεγονός ότι βιβλία των εκδόσεών της, προμηθεύεται η βιβλιοθήκη του Δήμου μετά από διαγωνισμούς!

Ακολουθεί η αποστομωτική απάντηση της Δημοτικής Αρχής Πάτρας:

Μόνο ντροπή νιώθει κάθε απλός άνθρωπος στην πόλη μας, διαβάζοντας τη συνεχή λασπολογία του κύριου Ρώρου, του ΣΥΡΙΖΑ και της παράταξής του, ενάντια στον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, ενάντια στο ΚΚΕ.

«Λάσπη», χαρακτηρισμοί και αντικομμουνισμός που πολλές φορές ξεπερνάνε ακόμα και όσα λέει ο γνωστός ακροδεξιός συνεργάτης τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η εμμονή του με τη Σύγχρονη Εποχή, θα είχε καταντήσει γραφική, αν δεν ήταν πολιτικά επικίνδυνη, καθώς κρύβει πίσω της την άποψη ότι οι τίτλοι που εκδίδει η Σύγχρονη Εποχή δεν έχουν θέση στις Βιβλιοθήκες!

Επιλεκτικά, μιλάει για συγκεκριμένους τίτλους, κρύβοντας ότι μόλις 33 τίτλοι από τους συνολικά 707 που περιλαμβάνονταν στη συγκεκριμένη παραγγελία, ήταν εκδόσεων της Σύγχρονης Εποχής. Οι υπόλοιποι ήταν άλλων εκδοτών. Όποιος προμηθευτής δίνει κάθε χρόνο τη χαμηλότερη προσφορά, αγοράζει τους τίτλους όλων των εκδοτικών οίκων και τους προμηθεύει στο Δήμο.

Τη συγκεκριμένη χρονιά, για την οποία επιλεκτικά μιλά ο κύριος Ρώρος, ξεχνώντας όλες τις υπόλοιπες, η Σύγχρονη Εποχή προσέφερε χαμηλότερες τιμές από όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. Την επόμενη χρονιά, ο μειοδότης ήταν άλλος εκδοτικός οίκος και φυσικά δεν ενοχλήθηκε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Να το πει καθαρά ο κύριος Ρώρος, ότι πιστεύει πως οι τίτλοι της Σύγχρονης Εποχής, ακόμα και αυτός ο ελάχιστος αριθμός, δεν έχουν θέση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όποιος και αν είναι ο προμηθευτής.

Να του πούμε όμως κι εμείς το εξής:

Ο λαός μας, ειδικά η γενιά σας κύριε Ρώρο, έχει δώσει αγώνες για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, για να μην καίγονται βιβλία, για να κυκλοφορεί ελεύθερα η κομμουνιστική θεωρία, συνολικά οι προοδευτικές ιδέες.

Υ.Γ. 1: Αν η παράταξή σας βρεθεί στη Δημοτική Αρχή, είστε ελεύθεροι να προμηθεύεστε βιβλία μόνο από τους γνωστούς ακροδεξιούς «τηλεπωλητές», συνεργάτες των φίλων σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υ.Γ. 2: Αλλά τι να περιμένεις απ’ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που επικεφαλής της προπαγάνδας τους έχουν τον παραχαράκτη της ιστορίας και αντικομμουνιστή, Νίκο Μαραντζίδη.

 

(Φωτογραφία Αρχείου)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: