«Παιδιά της καραντίνας κι ας είστ’ εγκλωβισμένα» …Ντερνετικιά παράσταση Καραγκιόζη με τον Τάκη Βαμβακίδη (Live Streaming)

Ο αγαπημένος ηθοποιός ενσαρκώνει τον πολύπαθο δημοφιλή ήρωα της λαϊκής μας παράδοσης επί σκηνής και όλους τους άλλους ήρωες στον μπερντέ, στη γιορτινή… ντερνετικιά παράσταση με τίτλο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟΚΑΜΩΜΑΤΑ” – 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

«Εσείς παιδιά μωρέ κλεφτόπουλα,
παιδιά της καραντίνας, μωρέ παιδιά καημένα
παιδιά της καραντίνας κι ας είστ’ εγκλωβισμένα…»

Επειδή το γέλιο  δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα… ας ξεκαρδιστούμε στα γέλια με τον μοναδικό Τάκη Βαμβακίδη στο ρόλο του Καραγκιόζη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ενσαρκώνει τον πολύπαθο δημοφιλή ήρωα της λαϊκής μας παράδοσης επί σκηνής και όλους τους άλλους ήρωες στον μπερντέ, στη γιορτινή διαδικτυακή παράσταση με τίτλο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟΚΑΜΩΜΑΤΑ” – 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν.

Συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα «με βιολιά και με ταμπούρλα, με κιθάρες και κλαρίνα». Μουσικοί επί σκηνής οι Σωτήρης Μαργώνης, Θωμάς Δρόσος, Πασχάλης Τσέρνας, Solis Barki. Στην ηχοληψία-αναμετάδοση ο Θοδωρής Μιχαλός.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Δεκέμβρη (ώρα έναρξης 18.00) έως τις 2 Γενάρη, στην πλατφόρμα eStage.gr με εισιτήρια των 7 ευρώ και 10 ευρώ (πατήστε εδώ για να εξασφαλίσετε εισιτήριο).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

10 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: