Τα “Παραπολιτικά” ανακάλυψαν “μάχη ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ” για τον Μπιμπίλα! – Απλά μαθήματα αστικής μπουρδολογίας

Τα “Παραπολιτικά” παρουσιάζουν ως… “κοινό μυστικό” ότι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ σφάζονται στην ποδιά του Μπιμπίλα, για να αυξήσουν τα ερείσματά τους στο “αριστεροκρατούμενο ΣΕΗ”, αγνοώντας προκλητικά τα γεγονότα και τις θέσεις της Δημοκρατικής Ενότητας Ηθοποιών

Τι μπορεί να είναι (ακόμα) πιο γελοίο από μια στρεβλή παρουσίαση των γεγονότων και της πραγματικότητας; Μια στρεβλή παρουσίασή τους από κάποιον που παριστάνει τον βαθύ γνώστη και μας “αποκαλύπτει το παρασκήνιο” και τις φήμες, οι οποίες φυσικά είναι αδύνατο να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν ως τέτοιες.

Η πρόσφατη αναφορά των Παραπολιτικών μας δίνει ένα καλό παράδειγμα για όσα περιγράφουμε παραπάνω, βάζοντας (και αυτή) δυνατή υποψηφιότητα για βραβείο Πούλιτζερ. Ο ανώνυμος συντάκτης μιλάει μάλιστα για “κοινό μυστικό” -και αν δεν το ξέρατε, είναι μάλλον γιατί δε μιλάτε με τις κατάλληλες πηγές, όπως αυτός.

Είναι κοινό μυστικό ότι στο παρασκήνιο των αποκαλύψεων για την υπόθεση Λιγνάδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μια άτυπη διελκυστίνδα μεταξύ Κουμουνδούρου και Περισσού για την αύξηση των ερεισμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ αντίστοιχα στους κόλπους του αριστεροκρατούμενου Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ανάμεσα στα πιο σοβαρά μέτωπα είναι και η μάχη για την πολιτική πατρότητα του πολυσυζητημένου προέδρου, Σπύρου Μπιμπίλα, που με εξαίρεση την περίπτωση Μαρκουλάκη, που τον έβγαλε αδικαιολόγητα στα μανταλάκια, σε γενικές γραμμές δίνει στίγμα όλες αυτές τις μέρες. Κάτω τα χέρια λοιπόν από τον Μπιμπίλα… Ανήκει στο λαό. του.

Η εγκυρότητα του δημοσιεύματος προδίδεται ακόμα και από λεπτομέρειες, όπως η διατύπωση για το “‘αριστεροκρατούμενο” ΣΕΗ…

Τα υπόλοιπα δεν αντέχουν σε ιδιαίτερη κριτική. Ο Μπιμπίλας αναδείχθηκε Πρόεδρος του ΣΕΗ μέσω συνεργασιών και μιας πλειοψηφίας στο ΔΣ που απέκλειε από τη διοίκηση τη Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών, την παράταξη που είχε δηλαδή τη σχετική πλειοψηφία.

Αν κάποιος θέλει να δει τι στάση κρατά η ΔΕΗ απέναντι στη νέα διοίκηση και την κριτική που της ασκεί, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει τις τοποθετήσεις της. Παραθέτουμε ενδεικτικά μια πρόσφατη, χαρακτηριστική ανάρτηση, για να διευκολύνουμε τον συντάκτη των “Π”.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ που όλο το προηγούμενο διάστημα συνεργαζόταν μία χαρά με το Λιγνάδη
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ που χωρίς καμία εξουσιοδότηση από το ΔΣ του Σωματείου συνομιλεί για την προώθηση κανόνων “κάθαρσης” με αυτούς που συγκαλύπτουν την υπόθεση
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ που καλεσμένος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα μιλάει για την αποκομματικοποίηση του Σωματείο.
Αυτός που σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Εθνικού επιδίωξε να απαγορεύσει την είσοδο μελών του Δ.Σ στο Εθνικό προκειμένου να συζητήσουν με ηθοποιούς
Αυτός ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αναρωτιέται γιατί “η προηγούμενη διοίκηση του Σωματείου παραδόξως ενέγραψε τον Κιμούλη ξανά στο σωματείο” Αν δεν ξέρει λοιπόν ας ρωτήσει τα μέλη της παράταξής του που τότε ήταν μέλη του Δ.Σ του ΣΕΗ και ψήφισαν την ένταξή του μαζί με 600 ακόμα ηθοποιούς.
Μιας όμως και άνοιξε η συζήτηση για εργοδότες που παραβιάζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων ας μας πει ο πρόεδρος του ΣΕΗ τι έχει κάνει για την υπεράσπιση των εργαζομένων ,για παράδειγμα τώρα τελευταία όταν καταγγέλθηκαν ελλιπή μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοιό σε γνωστά studio;Εκτός από το να συνομιλεί με τους εργοδότες και να τους διαβεβαιώνει ότι το ΣΕΗ δεν έχει καμία σχέση με εξαγγελμένες κινητοποιήσεις…..

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ που όλο το προηγούμενο διάστημα συνεργαζόταν μία χαρά με το Λιγνάδη
(φώτο 1)

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ που…

Δημοσιεύτηκε από Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών στις Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Τα “Παραπολιτικά” δεν έχουν πρόβλημα να βγάλουν μια “είδηση” από την κοιλιά τους και να την παρουσιάσουν μάλιστα ως “κοινό μυστικό” -sic. Απευθύνονται σε αυτούς που δεν έχουν επαφή με τον χώρο και μπορεί να τσιμπήσουν, σχηματίζοντας εντύπωση από όσα λέει η “έγκυρη εφημερίδα”. Και δίνει έτσι ένα ακόμα “μάθημα αστικής δημοσιογραφίας”. Κι αν τα γεγονότα δε συμφωνούν με το αφήγημά της, τότε τόσο το χειρότερο για αυτά…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: