Τ’ Αγιαντωνιού ανήμερα η έναρξη του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού!

Αρχίζει την Παρασκευή 17 Γενάρη το 55ο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Το 55ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, κάνει το «ντεμπούτο» του ταυτόχρονα με το άνοιγμα του Τριωδίου, ανήμερα «τ’ Αγιαντωνιού» (Παρασκευή 17 Ιανουαρίου), με την ανακοίνωση του πρώτου γρίφου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας συνδιοργανώνει με τα πληρώματα το παιχνίδι. Φέτος την Οργανωτική Επιτροπή του Παιχνιδιού απαρτίζουν τα μέλη του πληρώματος 222, περσινού νικητή του Κρυμμένου. 

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και την παράδοση της σακούλας από τα πληρώματα.

Η αφίσα του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού δημιουργία του Αλέξη Σακελλαρόπουλου

Η αφίσα του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού δημιουργία του Αλέξη Σακελλαρόπουλου

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι ορθά δομημένο, άρτιο ως προς τη διεξαγωγή του, αλλά και ως προς την αισθητική του, ώστε να μπει ένα ακόμα λιθαράκι στην εξωστρέφεια που παρουσιάζει ο «Κρυμμένος Θησαυρός» τα τελευταία χρόνια, ενισχύοντας το θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί με την έναρξη του Παιχνιδιού στο www.carnivalpatras.gr/krymmenos2020 και στα social media της διοργάνωσης:

facebook:@krymmenos2020
instagram: @krymmenos2020
youtube: Krymmenos Thisavros 2020

Από αυτά θα γίνονται και οι ενημερώσεις των πληρωμάτων που θα συμμετάσχουν.

Καλό Κυνήγι!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: