Τζίμης Πανούσης στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Μαθητική Σκηνή το γκρουπάκι από το 3ο ΓΕΛ Πετρούπολης κερδίζει τις εντυπώσεις… και όχι μόνο για το μπλουζάκι της Κατιούσα που φοράει ο τραγουδιστής τους…

Το μπλουζάκι της Κατιούσα έχει την τιμητική και στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή. Συναντήσαμε και φέτος αρκετούς θεατές να το φοράνε. Κάποιοι όμως το φοράνε και επί σκηνής.

Στη Μαθητική Σκηνή το γκρουπάκι από το 3ο ΓΕΛ Πετρούπολης κερδίζει τις εντυπώσεις… και όχι μόνο για το μπλουζάκι της Κατιούσα που φοράει ο τραγουδιστής τους.

Τα παιδιά παίζουν πολύ καλά για την ηλικία τους, έχουν ταλέντο, αυτοσχεδιασμό και θάρρος στην σκηνή, ακόμα και όσοι δεν είχαν ανέβει ποτέ σε αυτήν και έπαιξαν πρώτη φορά σε live.

Εδώ ερμηνεύουν το Ανεμολόγιο (Κ. Τριπολίτης – Θ. Μικρούτσικος):

Και εδώ τον Νεοέλληνα του Τζίμη Πανούση, δείχνοντας ότι οι ΚΝίτες δεν έχουν κόμπλεξ και παίζουν ό,τι είναι καλό και αξίζει:

Αφού κατέβηκαν από τη σκηνή τους ρωτήσαμε πώς τους φάνηκε η εμπειρία να παίξουν μπροστά στο κοινό του Φεστιβάλ. Να τις μας απάντησαν: «Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα του κόσμου βγήκε ένα πολύ όμορφο live, κι εμείς το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Είμαστε το πιο λιτό σχήμα απ’ όλα, αλλά βγήκε ωραίο αποτέλεσμα και νομίζουμε ότι άρεσε και στον κόσμο. Μας άρεσε αυτή η εμπειρία και δίνουμε ραντεβού στο φεστιβάλ και του χρόνου». Καλή αντάμωση λοιπόν παιδιά, στο επόμενο Φεστιβάλ!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: