Τραγουδώντας ό,τι μας πονάει 50 χρόνια τώρα… – Ο Γιώργος Μεράντζας στον Σταυρό του Νότου, για μια και μοναδική γενέθλια βραδιά

50 χρόνια κόντρα στο ρεύμα, κόντρα σ’ όσα κι όσους «σημαδεύουν τη ζωή», κόντρα στο φόβο που σταλάζουν… Ο Γιώργος Μεράντζας μας καλεί σ’ ένα αντάμωμα γεμάτο μνήμες. Σε μια βραδιά μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Βασίλη Προδρόμου και την Αναστασία Χατζηαποστολίδου.

Ο Γιώργος Μεράντζας στον Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος), για μια και μοναδική γενέθλια βραδιά, Κυριακή 6 Νοέμβρη.

Τραγουδώντας ό,τι μας πονάει 50 χρόνια τώρα, ο Γιώργος Μεράντζας μας καλεί σ’ ένα αντάμωμα γεμάτο μνήμες.

50 χρόνια κόντρα στο ρεύμα, κόντρα σ’ όσα κι όσους «σημαδεύουν τη ζωή», κόντρα στο φόβο που σταλάζουν.

50 χρόνια τραγούδησε, εκφράστηκε, σίγησε κι επέστρεψε για να βρεθεί με φίλους ακριβούς, να πούνε τραγούδια δικά του αγαπημένα σαν παιδιά κι άλλα υιοθετημένα καρδιακά. Σ’ αυτό το περιβάλλον θα παρουσιαστούν και τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο «Κόσμε που να σε γυρίσω που δεν έχεις γόνατα».

Σε μια βραδιά μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Βασίλη Προδρόμου και την Αναστασία Χατζηαποστολίδου.

Με μουσικούς μοναδικούς, τους Δημήτρη Σίντο, Ντάσο Κούρτι, Γιώργο Προδρόμου, Βασίλη Κετεντζόγλου, Διονύση Θεοδόση, Θάνο Τσελεμπή, Μιχάλη Δάρμα, Δέσποινα Σπανού και Μανώλη Πάππο.

Ο Γιώργος Μεράντζας επιστρέφει στην «θεραπεία» του τραγουδιού, γιορτάζοντας μαζί μας 50 χρόνια με νίκες και με ήττες για ν’ αποκτήσουν νόημα οι λέξεις και οι νότες.

Σ’ ένα αντάμωμα, 50 χρόνια μετά.

Ώρα προσέλευσης 20.30

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9226975 – 210 9239031

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: