Το μετρό «πλημμυρίζει» με τη φωνή της Μαρίας Κάλλας

Ένα πρωτότυπο μουσικό δρώμενο αφιερωμένο στην κορυφαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας, θα μεταδοθεί την Κυριακή 21 του Ιούνη, σε όλους τους σταθμούς του μετρό των Γραμμών 2 και 3, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Ένα πρωτότυπο μουσικό δρώμενο αφιερωμένο στην κορυφαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας, θα μεταδοθεί την Κυριακή 21 του Ιούνη 2020, σε όλους τους σταθμούς του μετρό των Γραμμών 2 και 3, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Μέσω της ενέργειας  «Το μετρό πλημμυρίζει με μουσική – Αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας», οι επιβάτες των γραμμών 2 και 3 του μετρό θα έχουν την ευκαιρία για πέντε ολόκληρες ώρες να απολαύσουν κατά τη διάρκεια των διαδρομών τους έργα της εμβληματικής Ελληνίδας καλλιτέχνιδας.

Το μουσικό αυτό ταξίδι  θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί, θα διαρκέσει έως τις 15:00 το μεσημέρι και θα έχει «όχημα» τα ηχεία των σταθμών του μετρό.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής  καθιερώθηκε το 1982 στη Γαλλία και έκτοτε έχει εδραιωθεί ως θεσμός σε δεκάδες χώρες και ακόμη περισσότερες πόλεις ανά τον κόσμο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: