«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στον Τόλη Βοσκόπουλο – Μουσικό αφιέρωμα από την ΕΡΤ1 στον ανεπανάληπτο «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού

Σήμερα η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο είναι αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο, τον ανεπανάληπτο «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού.

Σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο είναι αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο, τον ανεπανάληπτο «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Κώστας Καραφώτης, η Αποστολία Ζώη, ο Άκης Δείξιμος, ο Νίκος Δουλάμης, η Χριστίνα Ράλλη και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, παίρνουν τα μικρόφωνα και μας χαρίζουν αξέχαστες επιτυχίες του Τόλη, ενώ οι …παλαιότεροι μοιράζονται μαζί μας προσωπικές ιστορίες από τη συνεργασία τους μαζί του.

Για τον Τόλη Βοσκόπουλο μιλάει στην εκπομπή ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός, πολύ στενός φίλος και συνεργάτης του από τη δεκαετία του εβδομήντα.

Πολύ ιδιαίτερη στιγμή αποτελεί η παρουσία του Θανάση Πολυκανδριώτη με το μπουζούκι του, ο οποίος θα μας θυμίσει υπέροχες επιτυχίες από την πολυετή συνεργασία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης

Στην ίδια ατμόσφαιρα και ο Μανώλης Καραντίνης, από τη νεότερη γενιά σολίστ του μπουζουκιού και μόνιμος συνεργάτης του τραγουδιστή, ο οποίος τονίζει πόσο θαύμαζε τον Τόλη Βοσκόπουλο από τα παιδικά του χρόνια και πως οι ταινίες του ήταν η αφορμή για να μάθει μπουζούκι!

Ο Μανώλης Καραντίνης

Στο πλατώ επίσης η Μαρία Ιωαννίδου με συγκινητικές ιστορίες από την εποχή του «Μαριχουάνα stop!», καθώς και ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης που σηματοδότησε την αναβίωση της παράστασης και τη θεατρική επάνοδό του σπουδαίου ερμηνευτή.

Ακόμη στην εκπομπή οι ηθοποιοί Ρένος Χαραλαμπίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Σόλων Τσούνης, Χρήστος Τριπόδης, Μαρία Εγγλεζάκη, Δήμητρα Λημνιού και Μαρίτα Τζατζαδάκη-Ασπιώτη.

Για τον μοναδικό Τόλη Βοσκόπουλο μιλά από τη νεότερη γενιά καλλιτεχνών,  ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που θαυμάζει και «μελετάει» τον συγκλονιστικό αυτό ερμηνευτή.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Σάββατο 5 Ιούνη στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: