«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» – 200 χρόνια ελληνικό τραγούδι: Ένα μελωδικό, ιστορικό ταξίδι από την ΕΡΤ1

Με αφετηρία την απελευθέρωση της χώρας μας και οδηγό τα τραγούδια και την μουσική, όπως εξελίχτηκαν μέσα σε αυτούς τους δύο αιώνες,  «αγγίζει» την ψυχή, την πραγματική ιστορία μας, όπως τη ζήσαμε και κυρίως, όπως την εκφράσαμε, ως λαός.

Το Σάββατο 26 Ιούνη, η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» κάνει ένα μελωδικό, ιστορικό ταξίδι. Με αφετηρία την απελευθέρωση της χώρας μας και οδηγό τα τραγούδια και την μουσική, όπως εξελίχτηκαν μέσα σε αυτούς τους δύο αιώνες,  «αγγίζει» την ψυχή, την πραγματική ιστορία μας, όπως τη ζήσαμε και κυρίως, όπως την εκφράσαμε, ως λαός.

Συνταξιδιώτες, μια υπέροχη παρέα καλλιτεχνών, οι οποίοι μας ταξίδεψαν στο χωροχρόνο με το δικό τους τρόπο. Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Κώστας Θωμαΐδης, η Μαρία Σουλτάτου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η Βιολέτα Ίκαρη, η Χρυσούλα Στεφανάκη, η Όλγα Βενετσιάνου και η Κατερίνα Κόρου.

Μαζί και οι ηθοποιοί:  Όλγα Πολίτου, Έφη Κιούκη, Αναστασία Σκοπελίτη, Μαριάννα Μαυριανού, Μαριάνθη Κυρίου καθώς και η μουσικολόγος και ραδιοφωνική παραγωγός Όλγα Λασκαράτου.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Σάββατο 26 Ιούνη 2021 στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: