«Μιάμιση δραχμή σταφύλια και περνούσαμε τρεις μέρες…» – Ο Γιώργος Μαργαρίτης αυτό το Σάββατο στο «Σπίτι με το MEGA»

Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής που «μιλάει» μέσα από τα τραγούδια του τόσο για τον καημό όσο και για τη χαρά, πρωταγωνιστεί σε μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα.

Το Σάββατο 26 Νοέμβρη 2022, ο Γιώργος Μαργαρίτης εμφανίζεται στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA». Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στο τραγούδι, μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ιστορίες που αγγίζουν τις καρδιές μας.

Η λίστα των επιτυχιών είναι μεγάλη: «Δεν με νοιάζει», «Πεθαίνω για σένα», «Δρόμοι του πουθενά», «Μα τι λέω», «Εσύ μιλάς στην καρδιά μου», «Τα δικαστήρια», «Το καλύτερο μπεγλέρι», «Στο κελί 33», κ.ά.

Δείτε το trailer της εκπομπής:

Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής που «μιλάει» μέσα από τα τραγούδια του τόσο για τον καημό όσο και για τη χαρά, πρωταγωνιστεί σε μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα.

Γιώργος Μαργαρίτης, Τάκης Σούκας, Ρούλα Κορομηλά

Τον Γιώργο Μαργαρίτη υποδέχεται στις 21:00 η Ρούλα Κορομηλά. Μαζί τους η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ηλίας Βρεττός, η Ρία Ελληνίδου και οι σπουδαίοι  μουσικοσυνθέτες και σολίστες του λαϊκού τραγουδιού Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Γιώργος Μαργαρίτης, Θανάσης Πολυκανδριώτης

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαργαρίτη με τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος αποκαλύπτει τρυφερές στιγμές της σχέσης πατέρα και γιου.

Το Σάββατο 26 Νοέμβρη, στις 21:00, ο Γιώργος Μαργαρίτης θα μας διασκεδάσει από τη συχνότητα του MEGA όπως μόνο ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής ξέρει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: