Αθυρόστομα αποκριάτικα τραγούδια από τον Παντελή Αμπαζή και τον Γεράσιμο Γεννατά στην Πάτρα

Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής και ο σανιδοφάγος ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς παιζοτραγουδούν και χορεύουν στα «Πιπεράτα», το διονυσιακό και εξόχως αποκριάτικο μουσικοθεατρικό ακρόαμα για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνει η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024.

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς και ο συνθέτης -στιχουργός Παντελής Αμπαζής θα εμφανιστούν στα «Πιπεράτα», το διονυσιακό και εξόχως αποκριάτικο μουσικοθεατρικό ακρόαμα για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνει η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024.

Θα πραγματοποιηθούν δυο παραστάσεις την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρες 18.00 και 22.00 στη σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού «Μηχανουργείο» (Ευμήλου 2-4, πίσω από τον Ιερό ναό Αγίου Ανδρέα).

Αθυρόστομα αποκριάτικα τραγούδια, σκωπτικά ρεμπέτικα, χιουμοριστικά παραδοσιακά, σκαμπρόζικα επιθεωρησιακά, ζουμερά ελαφρά τραγούδια, πικάντικες οπερέτες, σατιρικά άσματα με jazz διάθεση και rock άποψη! Αττίκ, Μάρκος Βαμβακάρης, Τούντας, Ζαμπέτας, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μαρκόπουλος, Γκάτσος, Βάρναλης, Λαπαθιώτης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Λουκιανός Κηλαϊδόνης, ΛοΓο, Θέμης Ανδρεάδης, Τζίμης Πανούσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, κ.α. θα παρουσιαστούν στην ιδιαίτερη αυτή παράσταση. 

Μια διαδραστική ζωντανή παράσταση που ο κόσμος συμμετέχει ενεργά, απαγγέλλοντας εμβόλιμα σατυρική σκαμπρόζικη ποίηση μεγάλων Ελλήνων ποιητών και αυτοσχέδια σατυρικά στιχάκια της στιγμής και της οινοποσίας!

Παιζοτραγουδούν και χορεύουν ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής και ο σανιδοφάγος ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς.

Guest star: η κόκκινη τουλίπα Γεωργία Δρακάκη

Backing band: “Ανωτάτη Ζαμπετική”

Γιάννης Δοναδίκης: πιάνο

Vago Cuervo: κρουστά

 

Μια παράσταση που όσοι την είδαν, την άκουσαν…

Παρασκευή 8 Μαρτίου: 2 παραστάσεις στις 18.00 και 22:00.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: