Ο «90,4 Αριστερά στα FM» τώρα και στο Mixcloud!

Πλέον οι ακροατές του «90,4 Αριστερά στα FM» μπορούν να ακούσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές και ασύγχρονα «on demand» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας mixcloud

Συνεχίζει δυναμικά να ανεβάζει τα ντεσιμπέλ των ακροατών του το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του «90,4 Αριστερά στα FM» https://www.902.gr/904/stream.php με νέες εκπομπές να προστίθενται όπως είχε υποσχεθεί.

Πλέον οι ακροατές του «90,4 Αριστερά στα FM» μπορούν να ακούσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές και ασύγχρονα «on demand» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας mixcloud https://www.mixcloud.com/904aristerastaFM/

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να προστεθούν νέες εκπομπές που απασχολούν την καθημερινότητα δίνοντας συνέχεια στις θεματικές εκπομπές, όπως για την Υγεία με επίκεντρο αρχικά την ψυχική υγεία, την Παιδεία, την Ιστορία καθώς επίσης και ξεχωριστή εκπομπή που θα συστήνει στους ακροατές τους δημιουργούς της κλασικής μουσικής και της όπερας.

Επίσης και το πρωινό καθημερινό πρόγραμμα του «90,4 Αριστερά στα FM» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις το επόμενο διάστημα …κρατώντας τη γραμμή ανοιχτή!

Το πρόγραμμα του «90,4 Αριστερά στα FM», που όλο και περισσότερο αγκαλιάζει το ραδιοφωνικό κοινό, είναι ένα πρόγραμμα σύγχρονο που συνδέει τις καλύτερες μουσικές διαδρομές, από τις ρίζες τους… μέχρι το σήμερα. Ευθυγραμμισμένο πάντα με την ανάγκη ενός ραδιοφώνου που προσφέρει καλή, ποιοτική μουσική, δίνοντας παράλληλα βήμα σε νέα είδη μουσικής και καλλιτέχνες. Ραδιόφωνο που αποτελεί παράθυρο για τον Πολιτισμό, για τις Τέχνες, για τις Επιστήμες, αλλά και όσα απασχολούν τον λαό. «Το ραδιόφωνο που θες να ακούς» όπως υποσχέθηκε στους ακροατές του!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: