Γιάννης Στάνκογλου – “Με προσβάλλει ως ηθοποιό και ως πολίτη να λέει η Μενδώνη πως την έπεισε το υποκριτικό ταλέντο του Λιγνάδη” (VIDEO)

Για έναν “απλό άνθρωπο, που έχει κάνει μια μικρή πράξη κατακριτέα, η αστυνομία θα είχε μπει ήδη στο σπίτι του”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός, σκορπίζοντας αμηχανία στους παρουσιαστές που ακόμα μια φορά προσπάθησαν μάταια να στρέψουν σε βολικές ατραπούς τη συζήτηση.

Για μια ακόμα μέρα, ηθοποιοί λένε τα πράγματα έξω από τα δόντια στο ΣΚΑΪ, αντιπαρερχόμενοι τις απόπειρες του πάνελ να ρίξει αλλού την μπάλα και να κάνει damage control στους κατά κοινή ομολογία ελεεινούς χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με το Δημήτρη Καμπουράκη, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε πως “άργησε η υπουργός, που η ίδια τον τοποθέτησε στη θέση του γενικού διευθυντή, χωρίς να γίνει κάποιος διαγωνισμός”, προκαλώντας, την αντίδραση Καμπουράκη και Μάνδρου, που σαν συντονισμένοι, έπεσαν να τον διακόψουν, όπως κάνουν παγίως όταν ακούν για αναφορές στις πολιτικές ευθύνες της υπουργού και συνολικά της κυβέρνησης. Απτόητος ο ηθοποιός, επέμεινε πως “βγαίνουν ιστορίες πριν παραιτηθεί ο Λιγνάδης, που έχουν πίσω τους 30 και 40 χρόνια, κάποιοι άνθρωποι έχουν έρθει κοντά με αυτό τον άνθρωπο, πολύ κοντά, δεν μπορεί να μη γνώριζαν”. Πρόσθεσε πως “αν πραγματικά η δικαιοσύνη είναι καθαρή, θα βρεθεί κι αυτό, αν κάποιοι άνθρωποι γνώριζαν περισσότερα”.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στο μεγάλο διάστημα της “κωλυσιεργίας” όπως είπε, 2-3 εβδομάδων από την αρχική καταγγελία ως τη σύλληψη του Λιγνάδη, ενώ για έναν “απλό άνθρωπο, που έχει κάνει μια μικρή πράξη κατακριτέα, η αστυνομία θα είχε μπει ήδη στο σπίτι του”. Στη συνέχεια, ρώτησε ευθέως τους παριστάμενους “τι πιστεύετε” σχετικά με την ύπαρξη πολιτικών ευθυνών στην υπόθεση, προκαλώντας εμφανή αμηχανία στο πάνελ, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να απαντά σε σαφώς αμυντικό τόνο πως “θα μπορούσαν πριν 2 εβδομάδες να τον έχουν υποχρεώσει σε παραίτηση”. Κάτι το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο ο Γιάννης Στάνκογλου, βρίσκοντας ευκαιρία να στηλιτεύσει και την απαράδεκτη δήλωση της Μενδώνη ότι “πείστηκε” από την υποκριτική δεινότητα του Λιγνάδη. Ο ηθοποιός συγκεκριμένα ανέφερε πως αντί να πάει να ρωτήσει η υπουργός τον καταγγελλόμενο, “αλλά να πάει η ίδια η δικαιοσύνη να μιλήσει με τον κύριο αυτό και να μάθει την αλήθεια. Το έκανε η υπουργός πολιτισμού και είπε ότι το υποκριτικό του ταλέντο ήταν τόσο μεγάλο που την έπεισε. Συγγνώμη, αυτό με προσβάλλει ως άνθρωπος, ως ηθοποιό και ως πολίτη”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: