«Λαϊκοί Βάρδοι – Στιγμές από την ζωή τους και την ζωή μας» – Ένα ντοκιμαντέρ για τον Πάνο Γεραμάνη στις «Νύχτες Πρεμιέρας»

Ο αξέχαστος Πάνος Γεραμάνης μέσα από την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του, των θρυλικών «Λαϊκών Βάρδων», παρουσιάζει τους σπουδαιότερους, συχνά ξεχασμένους, ήρωες του Ελληνικού Λαϊκού Τραγουδιού. Καθημερινά, επί 16 συνεχόμενα χρόνια…

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας» θα προβληθεί η ταινία – ντοκιμαντέρ του Θάνου Κουτσανδρέα, «Λαϊκοί Βάρδοι – Στιγμές από τη ζωή τους και τη ζωή μας», το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αστυ».

Ο αξέχαστος Πάνος Γεραμάνης μέσα από την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του, των θρυλικών «Λαϊκών Βάρδων», παρουσιάζει τους σπουδαιότερους, συχνά ξεχασμένους, ήρωες του Ελληνικού Λαϊκού Τραγουδιού. Καθημερινά, επί 16 συνεχόμενα χρόνια, ακούσαμε πλήθος από ανέκδοτες ιστορίες διάσημων τραγουδιστών και τραγουδιστριών, εκμυστηρεύσεις, αλλά και παρατράγουδα, που συνθέτουν τις μνήμες της χρυσής εποχής του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο χαμογελαστός Πάνος Γεραμάνης, με την επιμονή και την αυταπάρνησή του, μας παρουσιάζει ένα παλίμψηστο της μουσικής λαϊκής μας παράδοσης, που συνοδεύεται από τις παιδικές του αναμνήσεις και τα πρώτα χρόνια της προσωπικής του πορείας στις εφημερίδες και στο ραδιόφωνο.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί παρουσία του σκηνοθέτη και των συντελεστών.

Εισιτήρια εδώ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: