Η συναυλία της «Εστουδιαντίνας» να γίνει! Να πάρει πίσω την επαίσχυντη απόφαση η Δημοτική Αρχή Βόλου

Οι υποδομές του Δήμου Βόλου δεν είναι τσιφλίκι καμίας Δημοτικής Αρχής! Τα κροκοδείλια δάκρυα για τις καθεστωτικές και φασίζουσες συμπεριφορές Μπέου από τα κόμματα που του προσέφεραν το νομικό οπλοστάσιο να συμπεριφέρεται ως “τσιφλικάς” της λαϊκής περιουσίας δεν μπορούν να κρύψουν τη συνενοχή τους

«Η ακύρωσή της συναυλίας της “Εστουδιαντίνα”, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και συντελεστών, που θα απέδιδε τιμή στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, από τη δημοτική Αρχή Βόλου είναι πράξη αδιανόητη!», τονίζει η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι «το πρόσχημα της ύπαρξης τεχνικών λόγων στη λειτουργία του ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου Ν. Ιωνίας μόνο ως φθηνή δικαιολογία μπορεί να αντιμετωπιστεί».

Συνεχίζοντας αναφέρει τα εξής:

«Οι ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής προκαλούν σοβαρά ερωτήματα. Σε συνδυασμό με τις κατά παραγγελία εμετικές αναρτήσεις ανθρώπων της στο διαδίκτυο, που αναφέρονται σε “μη αρεστές” απόψεις των συντελεστών της συναυλίας, γεννιούνται σοβαρά ζητήματα. Όλα αυτά απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ θα καταθέσουν Ερώτηση στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα.

Οι υποδομές του Δήμου Βόλου δεν είναι τσιφλίκι καμίας Δημοτικής Αρχής! Είναι περιουσία του λαού, ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε αυτές, να τις απολαμβάνει. Η επιχειρηματική λειτουργία τους είναι που διαμορφώνει το “καθεστώς” ιδιοκτησίας, πάνω στο οποίο πατάει η δημοτική αρχή.

Τα κροκοδείλια δάκρυα για τις καθεστωτικές και φασίζουσες συμπεριφορές Μπέου από τα κόμματα που του προσέφεραν το νομικό οπλοστάσιο να συμπεριφέρεται ως “τσιφλικάς” της λαϊκής περιουσίας και ταυτόχρονα στελέχη τους τον στήριξαν στην επανεκλογή του, δεν μπορούν να κρύψουν τη συνενοχή τους».

«Να πάρει πίσω τώρα την επαίσχυντη απόφαση η Δημοτική Αρχή Βόλου», απαιτεί και η «Λαϊκή Συσπείρωση» Βόλου:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: