Γιώργος Μεράντζας: «Ο χειμώνας που πέρασε να είναι και ο μοναδικός που δε βρεθήκαμε…»

Μετά από «14 μήνες χωρίς να ειδωθούμε», ο Γιώργος Μεράντζας εγκαινιάζει το επίσημο κανάλι του στο YouTube, καθώς και την επίσημη σελίδα του στο Facebook, με ένα βίντεο από τις εμφανίσεις του στη μπουάτ «Απανεμιά».

«Έχουμε κλείσει 14 μήνες χωρίς να ειδωθούμε. Κι έχουμε να πούμε πολλά. Σκάβουμε, σκάβουμε και φως δεν έχουμε δει», σημειώνει ο Γιώργος Μεράντζας από τον τοίχο του στο Facebook, ανακοινώνοντας τη λειτουργία του επίσημου καναλιού του στο YouTube.

«Η κλεισούρα και η στέρηση» ήταν αυτά που τον οδήγησαν «με τη βοήθεια των νέων φίλων συνεργατών» να δημιουργήσει το κανάλι στο οποίο καλεί τους φίλους του να γραφτούν υποσχόμενος μια έκπληξη για το προσεχές διάστημα: «Μπορείτε να γραφτείτε και σε λίγες μέρες σας έχουμε κάτι καλό!».

Για να μπείτε στο κανάλι και να γραφτείτε πατήστε εδώ.

Το κανάλι στο YouTube στο οποίο δεσπόζει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Γιώργου… από τα παλιά, «εγκαινιάστηκε» με ένα όμορφο βίντεο από τις μαγευτικές παραστάσεις του στην «Απανεμιά», όπου ερμηνεύει το τραγούδι «Ανάβω μια φωτιά» του Σωκράτη Μάλαμα «μαζί με τους τέσσερις αγαπημένους μου φίλους συνεργάτες: Δημήτρη Σίντο στο πιάνο, Dasho Kurti στο ακορντεόν, Δέσποινα Σπανού στο τσέλο και “υπερσιβηρικό” Μανώλη Πάππο στο μπουζούκι».

Μετά από ένα χρόνο πανδημίας και με τους χώρους όπου οι καλλιτέχνες επικοινωνούν με το κοινό… ερμητικά κλειστούς, ο σπουδαίος ερμηνευτής εύχεται ο χειμώνας που πέρασε να είναι ο τελευταίος χωρίς τα κοινά ανταμώματα στην ιστορική μπουάτ της Πλάκας όπου εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια: «Ελπίζω και το έχω ανάγκη αυτό, ο χειμώνας που πέρασε να είναι και ο μοναδικός που δε βρεθήκαμε στην Απανεμιά. Γιατί σ’ αυτό το χώρο δε βρισκόμαστε κυρίως επαγγελματικά αλλά ψυχοθεραπευτικά. Και το έχουμε ανάγκη πρώτα απ’ όλα εμείς. Και απ’ ότι αποδείχτηκε και όλοι εσείς που στεκόσαστε δίπλα μας…»

Επίκαιρος και χωρίς να χάνει το χιούμορ του, ο Γιώργος Μεράντζας ανακοινώνει στους πολυάριθμους θαυμαστές και φίλους του και τη δημιουργία της επίσημης σελίδας του στο Facebook: «Όσοι θέλετε μπορείτε να την ακολουθήσετε. Δημοκρατικά πράγματα. Καμία σχέση εγώ με το Χρυσοχοΐδη»…

«Τα λυπημένα βλέμματα
δεν είν’ του κόσμου ψέματα
μα της ψυχής η ανατολή
και της ζωής η ανταμοιβή…»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: