Βαγγέλης Σίμος: Ο λαός της Πετρούπολης γνωρίζει ότι η πόλη έχει χτιστεί από δημάρχους κομμουνιστές, αγωνιστές – Όλοι μαζί την επόμενη Κυριακή να κάνουμε το άλμα (ΒΙΝΤΕΟ-AUDIO)

«Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Εκλέγουμε δημοτική αρχή που θα σταθεί στο πλευρό του λαού. Γιατί ξέρουμε να παλεύουμε ΜΑΖΙ. Και να νικάμε όλοι ΜΑΖΙ!»

Ο λαός της Πετρούπολης γνωρίζει ότι η πόλη έχει χτιστεί από δημάρχους κομμουνιστές, αγωνιστές, τόνισε ο Βαγγέλης Σίμος, υποψήφιος δήμαρχος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Πετρούπολης, μιλώντας στον «Αθήνα 9,84»:

Όπως είπε, όλες οι υποδομές της πόλης, από πλατείες και σχολεία, μέχρι το θέατρο Πέτρας, φτιάχτηκαν από κομμουνιστές δημάρχους, μαζί με τον λαό, ενάντια σε καταπατητές.

Θύμισε επίσης ότι στην προηγούμενη θητεία που ήταν δημοτική αρχή η «Λαϊκή Συσπείρωση», με το που ανέλαβε, πέτυχε να ανακουφίσει τους κατοίκους από τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, απαλλάσσοντας μια σειρά κατηγορίες. Κατάργησε τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς και τις συνδρομές στις δράσεις πολιτισμού – αθλητισμού για τα παιδιά και τις μείωσε για τους ενήλικους. Έθεσε, όπως είπε ο Β. Σίμος, ως προτεραιότητα την κοινωνική πολιτική και την ελάφρυνση από τους δημοτικούς φόρους.

Ακόμα ανέφερε ότι έγιναν έργα, όπως παιδικές χαρές και αθλητικά κέντρα, με χρηματοδότηση που εξασφάλισε η «Λαϊκή Συσπείρωση», τα οποία η επόμενη δημοτική αρχή επιχείρησε να παρουσιάσει ως δικά της.

Σχετικά με την χωματερή της Φυλής, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι δίπλα στα σπίτια μας για πάνω από 60 χρόνια» και πώς σύμφωνα με έρευνες οι νεοπλασίες είναι διπλάσιες στην περιοχή σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.

Ξεκαθάρισε ότι πρέπει να γίνει λόγος για κλείσιμο της χωματερής, πρέπει να σταματήσει να επιβαρύνεται η δυτική Αθήνα και η δυτική Αττική και να γίνεται η διαλογή στην πηγή των σκουπιδιών, δηλαδή ανακύκλωση, με κεντρικό κρατικό φορέα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αντίθετα, είπε, προωθείται η καύση απορριμμάτων, με εργοστάσιο δίπλα στα σπίτια και ετοιμάζεται νέα χωματερή. Τόνισε ότι η νυν δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα για να ενημερώσει τον κόσμο και να βάλει εμπόδια, καθώς δεν θέλει να συγκρουστεί γιατί στηρίζεται από τη ΝΔ.

*

«Στις 8 Οκτώβρη έγινε το πρώτο βήμα. Τώρα μπορούμε. Όλοι μαζί την επόμενη Κυριακή να κάνουμε το άλμα. Για να επιστρέψει ξανά στην Πετρούπολη το χαμόγελο του αγώνα και της διεκδίκησης για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες» τονίζεται σε Spot της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πετρούπολης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγέλη Σίμο.

«Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Εκλέγουμε δημοτική αρχή που θα σταθεί στο πλευρό του λαού. Γιατί ξέρουμε να παλεύουμε ΜΑΖΙ. Και να νικάμε όλοι ΜΑΖΙ!», επισημαίνεται:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: