Θλιβερός Μουμτζής

«Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις» και «όρια στην αυτοάμυνα» του Ισραήλ, επειδή η απειλή εξαλείφεται μόνο αν «καταστραφεί πλήρως»… Οπότε, σφάξτε, σκοτώστε, βομβαρδίστε, εκτοπίστε, ξεριζώστε ανελέητα τους Παλαιστίνιους μέχρι πέμπτης γενιάς!

Ας βομβαρδίζει το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ νοσοκομεία και σχολεία, ας ισοπεδώνει προσφυγικούς καταυλισμούς, ας πετσοκόβει βρέφη και παιδιά, ας εξολοθρεύει ακόμα και νοσηλευόμενους σε ΜΕΘ. Κάτι «δικαστές πολέμου» στα ΜΜΕ της χώρας μας έχουν ήδη αποφασίσει για λογαριασμό του κατοχικού κράτους: Η σφαγή του παλαιστινιακού λαού πρέπει να συνεχιστεί και να πάει μέχρι τέλους!

Οπως ο θλιβερός Μουμτζής της «Καθημερινής», που δίνει παράγγελμα για την πλήρη ισοπέδωση της Γάζας. Αφού υπερασπίζεται τυφλά τα αίσχη που διακινεί το υπουργείο προπαγάνδας του Ισραήλ για νοσοκομεία – γιάφκες της Χαμάς, αφού παρουσιάζει ως «τεκμήριο» ότι στις κλινικές «διακινήθηκαν όμηροι», καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «εγκληματίες πολέμου» είναι οι Παλαιστίνιοι και όχι ο στρατός του Ισραήλ!

Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, σε κατάσταση απόλυτης παράκρουσης, απορρίπτει ακόμα και την «εκεχειρία» ή τη «μερική απελευθέρωση ομήρων», γιατί – όπως γράφει – αυτό θα δώσει περιθώριο στην Χαμάς να ανασυνταχθεί! Καταλήγει έτσι στο συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις» και «όρια στην αυτοάμυνα» του Ισραήλ, επειδή η απειλή εξαλείφεται μόνο αν «καταστραφεί πλήρως»… Οπότε, σφάξτε, σκοτώστε, βομβαρδίστε, εκτοπίστε, ξεριζώστε ανελέητα τους Παλαιστίνιους μέχρι πέμπτης γενιάς!

Πάντα θα υπάρχει μια εφεδρεία στα μετόπισθεν να κρατάει ζεστή την πλάτη των Ισραηλινών και των συμμάχων τους στα εγκλήματα που διαπράττουν. Φαίνεται όμως ότι ορισμένοι υπερβάλλουν εαυτόν στην προσπάθεια να κατακτήσουν την …κορυφή στα σεμινάρια προπαγάνδας της πρεσβείας.

Από την στήλη “Από…μέρα σε…μέρα” του σημερινού Ριζοσπάστη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: