Σύσκεψη – συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη

Σε σύσκεψη – συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ, καλεί η ΤΟ Α’ Αθήνας του Κόμματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του νεοκλασικού κτιρίου της οδού Αγίων Ασωμάτων 31 (Θησείο), που στεγάζει το Μουσείο Πολιτικών Εξορίστων Αη Στράτη και το Μουσείο Μακρονήσου.

Σε σύσκεψη – συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ, την Πέμπτη 15 Ιούλη, στις 8 μ.μ. καλεί η ΤΟ Α’ Αθήνας του Κόμματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του νεοκλασικού κτιρίου της οδού Αγίων Ασωμάτων 31 (Θησείο), που στεγάζει το Μουσείο Πολιτικών Εξορίστων Αη Στράτη και το Μουσείο Μακρονήσου, στα πλαίσια του μεγάλου πολιτικού ανοίγματος που πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στην Αττική και όλη την Ελλάδα.

Μαζί με τη σημαντική δουλειά που έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο με την πανεξόρμηση για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη» με την Πολιτική Απόφαση του 21ου Συνεδρίου του Κόμματος, το μαζικό πολιτικό άνοιγμα συνεχίζεται με εξορμήσεις, περιοδείες και ενδιαφέρουσες συσκέψεις.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: