Σοκ! Οι κομμουνιστές πίνουν Κόκα-Κόλα και κάνουν καπιταλιστικά εμβόλια…

Σοκάρει η βλακεία των δεξιών σχολιαστών που εγκαλεί τον Κουτσούμπα γιατί… έκανε το “καπιταλιστικό εμβόλιο” της Pfizer

Αν ο Κουτσούμπας αρνούνταν για οποιονδήποτε λόγο να κάνει άμεσα το εμβόλιο -πχ γιατί προέχει να εμβολιαστεί το σύνολο των υγειονομικών-, τα δεξιά τρολ θα είχαν στήσει πάρτι στο διαδίκτυο και θα έλεγαν ότι κλείνει το μάτι στους ψεκασμενους.

Τώρα που το έκανε, ακριβώς για να μη δώσει λάθος μηνύματα, έπρεπε να βρουν κάτι άλλο για να παίξουν. Και δε χρειάστηκε να ψάξουν πολύ ούτε κάτι ιδιαίτερα έξυπνο.

Έτσι λοιπόν, μετά το ακαταμάχητο επιχείρημα για τα Ρόλεξ του Κουτσούμπα (που είναι απομιμήσεις) και για τους κομμουνιστές που δεν πρέπει να φοράνε ΝΙΚΕ και να πίνουν Coca-Cola, γιατί έχουν πολυεθνικές πινακίδες και είναι καπιταλιστικές, βρήκαμε έναν ακόμα χαμένο κρίκο στην άβυσσο που οδηγεί στην ακροδεξιά βλακεία: ο Κουτσούμπας έκανε το καπιταλιστικό εμβόλιο!

Κι επειδή κάθε ασκέρι ανόητων πρέπει να έχει και τον αρχηγό του, ήρθε ένα στέλεχος της Ελληνικής Λύσης (Διευθυντής της ΚΟ, όπως λέει ο ίδιος στο βιογραφικό του) να προχωρήσει ακόμα παραπέρα τη νηπιακή αυτή σκέψη, αποκαλύπτοντας με “έγκυρες και ακριβείς πληροφορίες από τα μέσα -όχι αστεία” πως στελέχη του Περισσού προβληματίζονται αν ήταν σωστό να εμβολιαστεί ο ΓΓ με το εμβόλιο της Pfizer και όχι με το ρώσικο Σπούτνικ…

Σταματήστε ό,τι κάνετε. Έχουμε νικητή…

Κρίμα μόνο που δεν έχει εκπομπή στην τηλεόραση. Να του στείλει πχ κάποιος ακροατής ότι ο Κουτσούμπας έκανε το εμβόλιο την ίδια μέρα που ήταν η επέτειος ίδρυσης της ΕΣΣΔ (30 Δεκέμβρη του 1922) να ξεσαλώσει. Τυχαίο και αυτό, συνέλληνες;

Γιατί όχι όμως; Εδώ ο δεξιός πρωθυπουργός και τα στελέχη της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησής του εμβολιάστηκαν σε δημόσια νοσοκομεία -δεν πρόλαβαν ακόμα να τα ξεπουλήσουν και αυτά. Οι φιλελέδες του διαδικτύου κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους, χρησιμοποιούν τις (ακόμα) δημόσιες συγκοινωνίες, τα δημόσια νοσοκομεία, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να εκσφενδονίσουν πηχτή βλακεία στο διαδίκτυο για τα καπιταλιστικά εμβόλια, το Σπούτνικ της Ρωσίας και το κινέζικο εμβόλιο.

Ο κομμουνισμός είναι απλός (το απλό που είναι δύσκολο να γίνει, όπως λέει ο Μπρεχτ), μπορούν να τον καταλάβουν ακόμα και μικρά παιδιά που διακρίνουν την φτώχεια και την αδικία, είναι εξαιρετικά δύσκολο όμως να τον εξηγήσεις σε πολιτικά νήπια, με αντίστοιχο επίπεδο σκέψης. Ας προσπαθήσουμε όμως άλλη μια φορά για τα αυτονόητα -το απλό που είναι δύσκολο να καταλάβουν.

Η Ρωσία του Πούτιν δεν είναι Σοβιετική Ένωση. Έχουν μεσολαβήσει 30 χρόνια και μια αντεπανάσταση. Ποτέ δεν είναι αργά για να ανακαλύψει ένας Δεξιός την αλήθεια.

Η Κίνα δεν είναι κομμουνιστική. Εκτός και αν η Cosco πχ εισάγει στο λιμάνι του Πειραιά τον κομμουνισμό στη χώρα μας. ΕΜείς πάντως θα συμφωνούσαμε να βάλουμε ένα χεράκι να την διώξουμε, πριν μεταδώσει το “κόκκινο μικρόβιο”, όπως τον κορονοϊό -έτσι δεν έλεγε ο ηγέτης της μεγάλης καπιταλιστικής δύναμης;

Τα εμβόλια τα φτιάχνουν οι επιστήμονες, τα παρασκευάζουν και τα διανέμουν εργαζόμενοι, όχι ο καπιταλισμός. Η Pfizer και κάθε άλλο μονοπώλιο (από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, τη Ρωσία ή την Κίνα) παίρνει το αποτέλεσμα της δικής τους δουλειάς, το ιδιοποιείται και κερδοσκοπεί.

Όσα βλέπουμε γύρω μας ανήκουν στον πλάστη και ποιητή τους, αυτόν που τα έφτιαξε, δηλαδή στους εργαζόμενους. Οι καπιταλιστές από μόνοι τους δεν ξέρουν ούτε πού είναι ο διακόπτης των γραφείων και των εργοστασίων τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: