Πού αποσκοπεί η συγχρονισμένη επίθεση ενάντια στο… «ομοφοβικό ΚΚΕ»

Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται την «ντροπή» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε προηγούμενες δηλώσεις του άνοιγε δρόμο μέχρι και στην ευγονική, στο όνομα της «ισότητας» και των «δικαιωμάτων» των ομόφυλων ζευγαριών, αποθεώνοντας παράλληλα την παρενθετότητα….

Φως φανάρι

Μιλώντας σε εκπομπή του LiFO και σε ερώτηση για τη στάση του ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «το ΚΚΕ είναι ένα ομοφοβικό κόμμα και είναι ντροπή του αυτό που ψήφισε».

Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται την «ντροπή» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε προηγούμενες δηλώσεις του άνοιγε δρόμο μέχρι και στην ευγονική, στο όνομα της «ισότητας» και των «δικαιωμάτων» των ομόφυλων ζευγαριών, αποθεώνοντας παράλληλα την παρενθετότητα, που αποτελεί την ακραία έκφραση εκμετάλλευσης και εμπορευματοποίησης του γυναικείου σώματος. Αν δεν είναι αυτό ντροπή, τι άλλο είναι;

Δεν μπορούμε ωστόσο να μην παρατηρήσουμε ότι ο Κασσελάκης ακολουθεί κατά πόδας τον Μητσοτάκη στην ενορχηστρωμένη επίθεση στο ΚΚΕ, με την ίδια ατζέντα του «ατομικού δικαιωματισμού». Δεν είχαν περάσει πολλές ώρες απ’ όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε χαρακτηρίσει ξανά «ομοφοβικό» το ΚΚΕ, ενώ προσπάθησε με αθλιότητες να συνδέσει το «όχι» στο νομοσχέδιο με την κατάπτυστη ρατσιστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, τσουβαλιάζοντας το ΚΚΕ με κάθε είδους ομοφοβικά – σκοταδιστικά στοιχεία.

Βέβαια, αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες. Γιατί η πραγματική αιτία της συγχρονισμένης επίθεσης βρίσκεται στην ανταπόκριση που συναντάνε οι θέσεις και η δράση του ΚΚΕ για όλα αυτά που καίνε πραγματικά τον λαό, όπως η ακρίβεια, η Υγεία, ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η ελληνική εμπλοκή. Ειδικά σ’ αυτό το τελευταίο, η σύμπλευση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ έχει και …«συμμαχικό» ενδιαφέρον. Οπότε, «φως φανάρι» για το πού αποσκοπούν η συκοφαντία και τα ψέματα ενάντια στο ΚΚΕ.

Από την στήλη “Από…μέρα σε…μέρα” του σημερινού Ριζοσπάστη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: