Παραλήρημα Μπογδάνου: “Το ΚΚΕ θέλει να σκοτώσει τον παππού και τη γιαγιά για την ιερή αγελάδα του Πολυτεχνείου!”

“Στο κέντρο διαδήλωσαν 1.500 επίδοξοι δολοφόνοι! Το ΚΚΕ μας λέει: “Όσοι δεν είστε κομμουνιστές, να πεθάνετε!”
“Αλλάξτε κασέτα κ. Μπογδάνο” του απάντησε ο Καραθανασόπουλος.

Αν κάποιος είχε αμφιβολίες για τον στόχο της κυβέρνησης με τις απαγορεύσεις, ο προκλητικός Μπογδάνος μας το πρόσφερε ωμό στο πιάτο στη χτεσινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ για το Πολυτεχνείο: να μεταθέσει τις ευθύνες της κυβέρνησης για τη διασπορά και την αντιμετώπιση του ιού, λέγοντας πως το ΚΚΕ θέλει να σκοτώσει τον παππού και τη γιαγιά…

Συγκεκριμένα ο Μπογδάνος έβγαλε το “επιστημονικό συμπέρασμα” πως “σήμερα έχει γίνει ζημιά”, καθώς “στις χιλιάδες κόσμου που κινητοποίησε το ΚΚΕ, υπάρχει σίγουρα ιικό φορτίο”. Πρόσθεσε όμως ότι “υπάρχει και συμβολική, πολιτειακή ζημιά”, γιατί “το ΚΚΕ έβαλε την ιδεολογία του πάνω από την Ελλάδα και τους Έλληνες”, λέγοντας στους πολίτες “όσοι δεν είστε κομμουνιστές, να πεθάνετε…”

Έκανε λόγο μάλιστα για “ύπουλη συγκέντρωση του ΚΚΕ, που είπε ψέματα και κινητοποίησε μουλωχτά κόσμο” έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ. Και εκτίμησε πως “οι νόμοι κάμπτονται για το χαΐρι της Αριστεράς και το γινάτι του ΚΚΕ”, που “θέλει να σκοτώσει τον παππού και τη γιαγιά, για την ιερή αγελάδα του Πολυτεχνείου”.

Είπε επίσης πως “το ΚΚΕ προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα και όλους τους Έλληνες” και πως αυτό που είδαμε σήμερα ήταν “όλοι οι Έλληνες μαζί και οι κομμουνιστές απέναντι”, με έναν γνήσια ενωτικό λόγο, που συνεχίστηκε αργότερα και στο Κόντρα Τσάνελ, με τον βουλευτή της ΝΔ να κάνει λόγο για “1.500 επίδοξους δολοφόνους του ΚΚΕ” που διαδήλωσαν στον δρόμο.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν άρχισε να μιλάει για “απολιθώματα της πλειστοκαίνου”, εκτιμώντας μάλιστα πως δεν κλείνει το μάτι σε κανένα ακροδεξιό ακροατήριο, γιατί “εμείς διαλύσαμε την ακροδεξιά”.

Αξίζει τον κόπο να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο, αν όχι για άλλο λόγο, για να παρακολουθήσετε την απάντηση του Καραθανασόπουλου, που είπε ψύχραιμα στον Μπογδάνο ν’ “αλλάξει κασέτα”, αντέκρουσε έναν προς έναν τους παραλογισμούς του και έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Όσο για τον ακροδεξιό βουλευτή, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κάποιος γραφικός, αλλά ως λαγός της ακροδεξιάς πολιτικής της κυβέρνησης που στηρίζει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: