«Με νου και καρδιά, τον συνδυασμό με το γαρίφαλο…» – Εγκαινιάστηκε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από το Σύνταγμα, όπου χτες γίνανε τα εγκαίνια του κεντρικού προεκλογικού περιπτέρου, εκπέμπει δυνατά το κάλεσμα για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παντού!

Από το Σύνταγμα, όπου χτες γίνανε τα εγκαίνια του κεντρικού προεκλογικού περιπτέρου, εκπέμπει δυνατά το κάλεσμα για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παντού!

Το περίπτερο έχει πάρει τη θέση του στην κάτω μεριά της πλατείας, στην αρχή της Ερμού, δίνοντας κόκκινο χρώμα στο σημείο και στολίζοντάς το με «γαρύφαλλα», με το έμβλημα του συνδυασμού, το οποίο θα γεμίσει και τις κάλπες στις 8 Οκτώβρη.

Πολύς ήταν ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια, όπου χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, σημειώνοντας ότι μπορεί να μην είμαστε αρεστοί στα ΜΜΕ που ανήκουν σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και από τους δήμους και Περιφέρειες έχουν βρει τον «μήνα που τρέφει τους 11», αλλά εμείς συνεχίζουμε όπως ξέρουμε, άνθρωπο τον άνθρωπο, και κάλεσε: «Να αφήσουμε πίσω την απογοήτευση και τη μοιρολατρία, να εκλεγούν περισσότεροι σύμμαχοι στο πλάι του λαού».

Επίσης χαιρέτισε ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ο οποίος έκανε λόγο για μια πόλη που είναι τουριστικό πρότυπο, αλλά 3 σχολεία δεν άνοιξαν τη Δευτέρα, σοβάδες πέφτουν στα κεφάλια μαθητών, μια πόλη που ο δήμαρχος λέει ότι είναι θωρακισμένη, αλλά με 10 λεπτά βροχή γίνεται ποτάμι. Και τόνισε ότι «ο συσχετισμός μπορεί να αλλάξει, φτάνει ο καθένας που σκέφτεται με οργή να… το πάρει αλλιώς».

Ακόμα χαιρέτισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι «η απάντηση στο αντιλαϊκό μπλοκ θα δοθεί με την απεργία στις 21 Σεπτέμβρη αλλά και στις 8 Οκτώβρη με “Λαϊκή Συσπείρωση”» και κάλεσε τον κόσμο: «Να το αποφασίσετε με νου και καρδιά».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ακόμη υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από όλη την Αττική όπως και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης, η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου και ο πανεπιστημιακός Γιάννης Μηλιός.

Το κεντρικό περίπτερο, όπως και τα άλλα που έχουν στηθεί στις γειτονιές, θα αποτελέσουν σημείο συνάντησης μελών του ΚΚΕ, υποψήφιων, οπαδών και φίλων. Θα έχει ευκαιρία ο καθένας και η καθεμία να μάθει για τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και την πλούσια δράση των εκλεγμένων της τα προηγούμενα χρόνια. Θα διακινούνται  επίσης πλατιά τα προεκλογικά υλικά για την Περιφέρεια και τον κάθε δήμο και φυσικά τα ψηφοδέλτια, που η μάχη για να φτάσουν σε χιλιάδες εργαζομένους, βιοπαλαιστές νέους και νέες έχει ξεκινήσει. Εξάλλου αρκετοί ήταν αυτοί που κοντοστάθηκαν και την ώρα των εγκαινίων ρώτησαν και πήραν ψηφοδέλτιο.

Σημειώνεται ότι εκλογικό κέντρο λειτουργεί και στο ισόγειο της έδρας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Αχαρνών 241).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: