Μας χρησιμοποίησε ως «λαγούς» για να κερδίσει ψήφους – Καταγγέλλουν τη Ζωή για οικογενειοκρατία και βόλεμα ημετέρων αποχωρήσαντες – «κομμένοι» της “Πλεύσης Ελευθερίας”

Σε καταγγελίες για την «Πλεύση Ελευθερίας» και την αρχηγό της, προχώρησαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου υποψήφιοι της που είδαν τα ονόματά τους να «μετακομίζουν» χαμηλά στις λίστες, ενώ τον Μάη είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απ’ όλους τους συνυποψήφιους στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Σε καταγγελίες για την «Πλεύση Ελευθερίας» και την αρχηγό της, προχώρησαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου υποψήφιοι της που είδαν τα ονόματά τους να «μετακομίζουν» χαμηλά στις λίστες, ενώ τον Μάη είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους απ’ όλους τους συνυποψήφιους στις εκλογικές τους περιφέρειες. Τη συνέντευξη έδωσαν οι Ολγα ΔάλλαΧρύσα ΔιαμαντοπούλουΜαργαρίτα Καζάκου και Τζανής Γκούσκος, η οποίοι διάβασαν επιστολές και άλλων διαμαρτυρόμενων υποψηφίων.

Οι αποχωρήσαντες-«κομμένοι» από τα ψηφοδέλτια εκτός των άλλων κατηγόρησαν την Ζ. Κωνσταντοπούλου για παραβίαση της λαϊκής θέλησης, για επιβολή οικογενειοκρατίας και για το βόλεμα ημέτερων, ενώ κατήγγειλαν ότι τους χρησιμοποίησε ως «λαγούς» στην προσπάθειά της να κερδίσει ψήφους.

Επί πλέον, διέψευσαν ότι υπήρξε οποιαδήποτε προηγούμενη ενημέρωση, πολύ περισσότερο συναίνεση, με τις αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων. Συνολικά, έντεκα υποψήφιοι έχουν προχωρήσει σε δημόσια καταγγελία, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσαν, μετά τις εκλογές της 21/5 άλλαξαν όσοι πρώτευσαν στο ψηφοδέλτιο σε 29 από 59 εκλογικές περιφέρειες. Ειδικότερα δε, στις μεγάλες περιφέρειες, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, άλλαξαν οι πρώτοι, στις οκτώ από τις δέκα περιπτώσεις.

Παρά το γεγονός ότι τα ονόματά τους παραμένουν στα ψηφοδέλτια, εκ μέρους όλων, ζήτησαν να μην ψηφιστεί η Πλεύση Ελευθερίας.

Παράλληλα, σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση για το πού οφείλεται η προβολή της Ζ. Κωνσταντοπούλου από πολλά ΜΜΕ και αν υπάρχουν ενδείξεις για συσχέτισή της με επιχειρηματικά συμφέροντα τονίστηκε: «Να απαντήσει η ίδια για λογαριασμό της».

902.gr

Φωτογραφία: Dimitris Kapantais / SOOC

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: