Λιάνα Κανέλλη: Το ΚΚΕ θα είναι η έκπληξη των εκλογών (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΚΚΕ είναι το νούμερο ένα σε αξιοπιστία κόμμα, το οποίο διεκδικεί τα μάξιμα για την εργατική τάξη και δεν μπορεί να στηρίξει ή να ανεχθεί την όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Το ΚΚΕ θα είναι η έκπληξη των εκλογών προς μεγάλη δυσαρέσκεια των ταξικών μας αντιπάλων, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στην Α Αθήνας μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο κανάλι «Attica».

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση από ότι είναι σήμερα και αυτό το δείχνουν όλα. Ανέφερε ακόμα πως το ΚΚΕ είναι το νούμερο ένα σε αξιοπιστία κόμμα, το οποίο διεκδικεί τα μάξιμα για την εργατική τάξη και δεν μπορεί να στηρίξει ή να ανεχθεί την όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Αναφερόμενη στα παζάρια για το σχηματισμό κυβέρνηση, υπογράμμισε ότι ανάλογα παζάρια και συνεργασίες έγιναν και χωρίς την απλή αναλογική θυμίζοντας τις κυβερνητικές συνεργασίες που έγιναν μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ και την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Θύμισε ακόμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και  είχε πει «ναι» στο δημοψήφισμα. Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν μπορεί η ανοχή να θεωρείται πρόοδος.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: