Λιάνα Κανέλλη: Παζάρι για να καθοριστεί το ποσοστό συμμετοχής στη συνεκμετάλλευση

«Μόνο που η συνεκμετάλλευση δεν θα γίνει μεταξύ του Χρήστου, της Λιάνας, του Γιάννη, της Φατμέ, του Μοχάμεντ και του Αλί. Θα γίνει ανάμεσα σε μια μεγάλη αμερικανική εταιρεία, μια μεγάλη γαλλική εταιρεία, μια μεγάλη ιταλική εταιρεία»…

Τους σχεδιασμούς που κρύβονται πίσω από το ελληνοτουρκικό παζάρι, όπως η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, ανέδειξε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Υπογράμμισε πως η εικόνα που μεταδόθηκε από τη χθεσινή συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου βολεύει και τις δύο κυβερνήσεις για να λένε ότι είναι αμετακίνητες στις θέσεις τους, ενώ στην πραγματικότητα το όλο παζάρι γίνεται για να καθοριστεί το ποσοστό συμμετοχής στη συνεκμετάλλευση. «Μόνο που η συνεκμετάλλευση δεν θα γίνει μεταξύ του Χρήστου, της Λιάνας, του Γιάννη, της Φατμέ, του Μοχάμεντ και του Αλί. Θα γίνει ανάμεσα σε μια μεγάλη αμερικανική εταιρεία, μια μεγάλη γαλλική εταιρεία, μια μεγάλη ιταλική εταιρεία», πρόσθεσε δηκτικά.

Φωτογραφίζοντας την πρόθεση των ΑμερικανοΝΑΤΟικών να προχωρήσουν σε διευθετήσεις όπως η συνεκμετάλλευση, για χάρη της ΝΑΤΟικής συνοχής, υπενθύμισε ότι η περιοχή μας «είναι πρώτη γραμμή κρούσης σε περίπτωση που σκάσει η Ουκρανία».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: