Λιάνα Κανέλλη: «Μούφα» και «ντεμέκ» η προοδευτική κυβέρνηση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΚΚΕ δεν θα πάει να συζητήσει για το πώς θα εφαρμοσθεί η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, πως θα βαθύνει η εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας και πώς θα λειτουργεί το χρηματιστήριο της ενέργειας, για να πληρώνει ο λαός και οι εφοπλιστές ούτε φράγκο. Το ΚΚΕ έχει επιλέξει την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Το ΚΚΕ έχει επιλέξει την ανατροπή της κυρίαρχης πολιτικής που οδεύει σε μια κατεύθυνση βαθύτατα αντιλαϊκή, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στην Α Αθήνας μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο κανάλι «kontra».

Σε ερώτηση γιατί το ΚΚΕ είναι υπέρ της απλής αναλογικής αφού δεν δέχεται να συνεργαστεί η Λιάνα Κανέλλη υπογράμμισε ότι έγιναν άπειρες κυβερνητικές συνεργασίας και χωρίς την απλή αναλογική θυμίζοντας την πρόσφατη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και τις προηγούμενες μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ και έπειτα με τη ΔΗΜΑΡ.

Σημείωσε ότι είναι «μούφα» και «ντεμέκ» η προοδευτική κυβέρνηση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ δεν θα πάει να συζητήσει για το πως θα εφαρμοσθεί η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, πως θα βαθύνει η εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας και πως θα λειτουργεί το χρηματιστήριο της ενέργειας, για να πληρώνει ο λαός και οι εφοπλιστές ούτε φράγκο.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: