Λιάνα Κανέλλη: Μόνο ο λαός μπορεί να γίνει ο πραγματικός τιμωρός του φασισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν είχε τελεσιδικήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής, που έχει καθυστερήσει πάρα πολύ με ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα δεν θα μπορούσαν να κατέβουν στις εκλογές. Ωστόσο, μοναδικός πραγματικός τιμωρός των φασιστών, μπορεί να γίνει ο λαός και όχι οι νόμοι του αστικού κράτους.

Οι φασίστες που πλασάρονται ως αντισυστημικοί, στην πραγματικότητα είναι τα σκυλιά του συστήματος, ξεκαθάρισε η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας, μιλώντας στην εκπομπή του «Militaire.gr».

Μια ακόμα απόδειξη για το παραπάνω, είπε, είναι ότι ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Κασιδιάρης, συνεργάζεται τώρα με απόστρατο ανώτατο αξιωματικό και πριν πήγε να συνεργαστεί με πρώην ανώτατο δικαστικό.

Ενώ σχετικά με τον «μπροστινό» του μορφώματος Κασιδιάρη, η Λ. Κανέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν κάνει η στολή των άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος τη στολή». Ταυτόχρονα, κάλεσε τον λαό να ακούσει του κομμουνιστές που λένε ότι ο φασισμός δεν πεθαίνει μόνος του, αλλά χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση, καμία ανοχή, να μην τους αφήνει ο λαός να σηκώνουν κεφάλι ούτε στις γειτονιές, ούτε στις δουλειές, ούτε μέσα στον στρατό.

Ακόμα, θύμισε ότι αν είχε έχει τελεσιδικήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής, που έχει καθυστερήσει πάρα πολύ με ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα δεν θα μπορούσαν να κατέβουν στις εκλογές. Ωστόσο, μοναδικός πραγματικός τιμωρός των φασιστών, μπορεί να γίνει ο λαός και όχι οι νόμοι του αστικού κράτους.

Απευθυνόμενη στη νεολαία, η Λ. Κανέλλη, έφερε το αγωνιστικό παράδειγμα της «Πανσπουδαστικής ΚΣ», που από πέρσι είναι πρώτη δύναμη στα Πανεπιστήμια, και με την πρωτοπόρα δράση των μελών και των φίλων της ΚΝΕ, διεκδικεί μεταξύ άλλων πτυχία με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.

Σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, η Λ. Κανέλλη αναφέρθηκε σε παζάρι υπό τη σκέπη του ΝΑΤΟ που μπορεί να έχει επώδυνα αποτελέσματα για την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Ακόμα στηλίτευσε την πολιτική όλων των κυβερνήσεων στην Ελλάδα που έχουν γεμίσει τη χώρα αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις, που έχουν αφήσει τη φύλαξη των συνόρων στην Frontex και που αγοράζουν πανάκριβους στρατιωτικούς εξοπλισμούς που εξυπηρετούν συμφέροντα του ΝΑΤΟ και όχι την άμυνα του ελληνικού λαού.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: