Λιάνα Κανέλλη: Η εξαγορά ψήφων είναι συνήθης πρακτική των κομμάτων εξουσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα κυβερνητικά κόμματα λένε ψέματα στον ελληνικό λαό. Δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα πολιτικής

Οι προεκλογικές παροχές και η εξαγορά ψήφων είναι συνήθης πρακτική των κομμάτων εξουσίας, επισήμανε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στο κανάλι «Kontra» το βράδυ της Δευτέρας 7 Φλεβάρη σχολιάζοντας την παραίτηση Λιβανού και τη διαγραφή απο τη ΝΔ του Π. Δούκα, δημάρχου Σπάρτης.

Δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα πολιτικής, πρόσθεσε, «από τη στιγμή που εφαρμόζεις αυτή την πολιτική, δεν έχει σημασία η αλλαγή προσώπων».

Τα κυβερνητικά κόμματα λένε ψέματα στον ελληνικό λαό κι έφερε συγκεκριμένα παραδείγματα και από τη διακυβέρνηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του κεφαλαίου και σε βάρος των δικαιωμάτων του λαού.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στα φαινόμενα της οπαδικής βίας, αλλά και στις επιθέσεις των φασιστών στους μαθητές του Ευόσμου για τις οποίες δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ακόμα. Τόνισε πως τα φαινόμενα αυτά θα συνεχίζονται όσο δεν λαμβάνονται μέτρα ώστε να αναπτυχθεί ο αθλητισμός στις γειτονιές και τις πόλεις και κυρίως δεν αντιμετωπιστεί το κακό από τη ρίζα του, όσο δηλαδή θα συνεχίζουν και στον αθλητισμό, όπως και σε άλλους τομείς, παιδεία, υγεία κλπ, να δραστηριοποιούνται μεγάλα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: