Λιάνα Κανέλλη: Η ΕΕ νομιμοποιεί τις παρακολουθήσεις με προκάλυμμα τους «εθνικούς λόγους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία έχει νομιμοποιήσει και καλύπτει τις παρακολουθήσεις με πρόφαση τους «εθνικούς λόγους», τους οποίους μπορεί να χαρακτηρίσει ο καθένας κατά το δοκούν

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία έχει νομιμοποιήσει και καλύπτει τις παρακολουθήσεις με πρόφαση τους «εθνικούς λόγους», τους οποίους μπορεί να χαρακτηρίσει ο καθένας κατά το δοκούν, επισήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του «ΣΚΑΪ», το πρωί της Κυριακής.

Στη συζήτηση στη Βουλή, για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τόνισε ότι το ΚΚΕ θα θέσει το θέμα των παρακολουθήσεων σε βάρος του τηλεφωνικού κέντρου της έδρας της ΚΕ του Κόμματος, από το 2016, με τελευταία μάλιστα απόπειρα πριν λίγους μήνες.

Και ξεκαθάρισε ότι η φωνή του ΚΚΕ, είναι μια διαφορετική γι’ αυτό το σύστημα προσπαθεί να την εμποδίσει να ακουστεί.

Όσον αφορά στο τι έρχεται το χειμώνα, υπογράμμισε ότι ο λαός θα αντιμετωπίσει πλειστηριασμούς, φτώχεια, πληθωρισμό αν δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του, με την οργάνωση και τον αγώνα του.

Σχετικά με τα ελληνοτουρκικά και τις διεθνείς εξελίξεις, η βουλευτής του ΚΚΕ, σημείωσε ότι η χώρα έχει γίνει απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση και την ίδια ώρα ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ στήνουν παιχνίδια με την Τουρκία σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, ενώ οξύνονται επικίνδυνα για τους λαούς οι ανταγωνισμοί σε Αν. Ευρώπη και Ασία.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: