Λιάνα Κανέλλη για δολοφονία 19χρονου Άλκη: «Δεν κοπανήθηκε το φίδι στο κεφάλι και τώρα πληρώνουμε το δηλητήριο…» (AUDIO)

«Είναι φαινόμενο καθαρού εκφασισμού της κοινωνίας, της αντίληψης “μόνος μου καθαρίζω για όλα”, της αντίληψης ότι η βία είναι μέσο για να εκφράσει κάποιος το κτήνος μέσα του· είναι όλα τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ο φασισμός»

«Είναι φαινόμενο καθαρού εκφασισμού της κοινωνίας, της αντίληψης “μόνος μου καθαρίζω για όλα”, της αντίληψης ότι η βία είναι μέσο για να εκφράσει κάποιος το κτήνος μέσα του· είναι όλα τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ο φασισμός» επισήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9FM», αναφερόμενη στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

«Έχει αρχίσει και βγαίνει ο φασισμός σαν πύον, από κρυφά σπυριά στην κοινωνία. Δεν κοπανήθηκε το φίδι στο κεφάλι, και τώρα πληρώνουμε το δηλητήριο», συμπλήρωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της τόνισε: «Δεν υπάρχει σεβασμός σήμερα ούτε καν στα νιάτα. Βλέπετε κανέναν  στ’ αλήθεια να σέβεται και να θαυμάζει τα νιάτα; Τα νιάτα υποτίθεται ότι είναι ο ανθός μας, αυτό που θα πάει την κοινωνία μπροστά. Φτυμένα τα ’χει τα παιδιά και τα νιάτα αυτή η κοινωνία».

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση της Λιάνας Κανέλλη:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: