Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ είμαι άνθρωπος κι έπρεπε να μείνω όρθια!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λιάνα Κανέλλη στη ΜΕΘΕΞΗ μιλά με νέους για τη δημοσιογραφία, την πληροφορία, την πολιτική, τους φοιτητές, τις εκλογές και ΚΥΡΙΩΣ για την αντίσταση στο φασισμό!!

Η Λιάνα Κανέλλη στη ΜΕΘΕΞΗ μιλά με νέους για τη δημοσιογραφία, την πληροφορία, την πολιτική, τους φοιτητές, τις εκλογές και ΚΥΡΙΩΣ για την αντίσταση στο φασισμό!!

Όπως σημειώνουν οι συντελεστές της ΜΕΘΕΞΗΣ, «Στο δωδέκατο επεισόδιο η Λιάνα Κανέλλη μας υποδέχεται στο φιλόξενο σπίτι της και κάθεται απέναντί μας με την ιδιότητα της Βουλευτού του ΚΚΕ, της «βετεράνου» της δημοσιογραφίας αλλά και του πεπειραμένου ανθρώπου που  θέλει να μεταφέρει εμπειρίες και να δώσει τροφή για σκέψη στη νέα γενιά. Η Λιάνα απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας με ευθύτητα και σχολιάζει τα ζητήματα που θέτουμε στο τραπέζι με τον δικό της, μοναδικό τρόπο. Μεταξύ άλλων ζητήσαμε την τοποθέτηση της σχετικά με το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που συγκλόνισε όλους μας και τις προεκτάσεις του, για τα κινήματα της νέα γενιάς, μιλήσαμε για την δημοσιογραφία του σήμερα αλλά και της εποχής που την υπηρέτησε ενεργά και κλείσαμε την συζήτησή μας με πολιτικές ερωτήσεις σχετικά με την στάση του ΚΚΕ απέναντι σε ενδεχόμενες συνεργασίες αλλά και την άποψή της για τον νόμο-μπλόκο της καθόδου του κόμματος του καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση στις εκλογές. Ευχαριστούμε πολύ την Λιάνα για την συζήτηση και την φιλοξενία!».

Περισσότερα, στο βίντεο:

00:00 – Εισαγωγή

01:31 – Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και οι προεκτάσεις του

08:39 – Αντιδράσεις των νέων

12:11 – Η δημοσιογραφική καριέρα της Λιάνας- κατάσταση στον χώρο σήμερα

19:35 – Γεγονότα που κάλυψε ως δημοσιογράφος

23:20 – Το πρόσωπο που πήρε συνέντευξη έμεινε χαραγμένο στη μνήμη της

28:27 – Άνοδος της Πανσπουδαστικής στις φοιτητικές εκλογές

30:32 – Ενδεχόμενα συνεργασίας του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές

34:45 – Νομοθετικό μπλόκο σε κόμματα- εγκληματικές οργανώσεις

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: