Λιάνα Κανέλλη: “Δεν μπορείτε να κατεβαίνετε στον Πύργο με τους φασίστες και να μιλάτε για εντιμότητες, διαφάνειες, φωταύγειες, διαύγειες…” (ΒΙΝΤΕΟ)

«Συζητήσεις και μεγάλες κουβέντες πώς θα βγάλουμε τους φασίστες από τη Βουλή…Τα έχετε όλα φανερά… και μούγγα στη στρούγκα όταν έρθει η ώρα της καρέκλας… και οι 4 μαζί… Κάθεστε στην ίδια καρέκλα με τους Χρυσαυγίτες…»

Την υποκρισία του αστικού πολιτικού συστήματος, που μιλά για «νομιμότητα» σχετικά με τις υποκλοπές, την ώρα που έχει τσακίσει τα δικαιώματα του λαού στην εργασία, την ασφάλιση, τους μισθούς, συμμετέχει στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στο πλαίσιο των σχεδιασμών, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Σημείωσε τη σύμπλευση των αστικών πολιτικών κομμάτων με την  ΕΕ των λόμπι και των ΜΚΟ, που παίρνουν κυβερνητικά κεφάλαια ή χρήματα από τα ευρωπαϊκά ταμεία και με τη μορφή ΣΔΙΤ, έχουν αναλάβει τη φροντίδα της υγείας, της παιδείας, των βιασμένων παιδιών, των κακοποιημένων γυναικών.

«ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζεστε για το ποιος θα κάνει καλύτερα, το χειρότερο για τους πολλούς» σημείωσε χαρακτηριστικά και στηλίτευσε την αντεργατική πολιτική τους που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο της ανασφάλιστης εργαζόμενης μητέρας στο Ξυλόκαστρο, η οποία ασφαλίστηκε μετά θάνατο, ως χάρη από την κυβέρνηση!

Σημείωσε ακόμα την υποκρισία  των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που κόπτονται για τη ρύθμιση σχετικά με το «κόμμα Κασιδιάρη», την ώρα που οι ίδιες δυνάμεις συνέπραξαν και συμμετείχαν σε κοινό ψηφοδέλτιο με τη Χρυσή Αυγή στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.

«Εσείς μιλάτε για νομιμότητα όταν τα πάντα που κάνετε, είναι βαθιά αντιλαϊκά, μόνο το ΚΚΕ δικαιούται να λέει ότι είναι αυτονόητη η μομφή κατά της αντιλαϊκής πολιτικής», κατέληξε η Λ. Κανέλλη.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: