Λαϊκή Συσπείρωση Χίου: Δημοτική αρχή ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, μια από τα ίδια στις προσλήψεις

Οι ρουσφετολογικές προσλήψεις συνεχίζονται σαν να μην πέρασε μία μέρα και από τη νέα δημοτική αρχή ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποστελέχωση σε προσωπικό όλων των υπηρεσιών του δήμου δεν είναι κάτι καινούργιο, γι’ αυτό και ως Λαϊκή Συσπείρωση ζητάμε διαχρονικά τη διεκδίκηση μόνιμων θέσεων εργασίας για να καλύπτονται οι ανάγκες μας σε όλα τα επίπεδα.

Για πολλοστή φορά το πρόβλημα εμφανίζεται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου και η νέα δημοτική αρχή της “διαφάνειας” και των γνωστών αερολογιών, ακολουθεί την πεπατημένη των προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Υπό το πρόσχημα και αυτή του επείγοντος – τα θέματα αυτά είναι γνωστά  και μπορούν εγκαίρως να αντιμετωπίζονται – αποφάσισε στη δημοτική επιτροπή την πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις και αποφάσεις του δημάρχου.

Με λίγα λόγια οι ρουσφετολογικές προσλήψεις συνεχίζονται σαν να μην πέρασε μία μέρα και από τη νέα δημοτική αρχή ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που μένει πλέον να μας πει ο νέος δήμαρχος, είναι να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη αν έχουμε πρόβλημα, για να συμπληρωθεί το παζλ της ταύτισης με την προηγούμενη δημοτική αρχή, που υποκριτικά ως αξιωματική αντιπολίτευση, κόπτεται για τη διαφάνεια που ουδέποτε εφάρμοσε.

Η σιωπή βέβαια των αμνών συνεχίζεται από την υπόλοιπη αντιπολίτευση…

Επιμένουμε:

  • Διεκδίκηση μόνιμων προσλήψεων από την κυβέρνηση, έγκαιρος προγραμματισμός τουλάχιστον πολύμηνων – 11μηνων- συμβάσεων για να μη μένουν χωρίς προσωπικό οι σταθμοί.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: