ΛΑ.ΣΥ. Καλαμάτας: Να φύγει ο Χρυσαυγίτης Κουκούτσης από το Δημοτικό Συμβούλιο, να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά έχουν τεράστια ευθύνη για την προσπάθεια να ξεπλύνουν (χωρίς επιτυχία) το φασισμό αφού συνεργάστηκαν με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής. 

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμάτας

“Μετά από 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα, από την επίθεση στους κομμουνιστές συνδικαλιστές στο Πέραμα, τη δολοφονική επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες, το δικαστήριο καταδίκασε σήμερα ποινικά τους χρυσαυγίτες δολοφόνους, κάτι που προέκυψε από τα πολλά αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην ακροαματική διαδικασία.

Ανάμεσά τους ο Κουκούτσης, πρώην βουλευτης και επικεφαλής δημοτικης παράταξης, που καταδικάστηκε για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και συνεργάζεται με τη Δημοτική Αρχή και τη παραταξη της κα. Αλειφέρη στη διοίκηση του Δήμου. Επίσης έχει εκλεγεί ως πρόεδρος στο Σύνδεσμό Ύδρευσης Καλαμάτας-Μεσσήνης-Μάνης με τις ψήφους και των εκπροσώπων των άλλων δύο Δημοτικών Αρχών Μάνης και Μεσσήνης.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά έχουν τεράστια ευθύνη για την προσπάθεια να ξεπλύνουν (χωρίς επιτυχία) το φασισμό αφού συνεργάστηκαν με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που πρέπει να κάνει η Δημοτική Αρχή είναι να σταματήσει κάθε συνεργασία με όλη τη παράταξη Κουκούτση και όχι να περιμένει την παραίτηση του από τη προεδρία του Συνδέσμου Ύδρευσης. Η παραίτηση έπρεπε να είχε γίνει χτες! Η ανακοίνωση του Δημάρχου που ζητάει τη παραίτηση Κουκούτση είναι υποκριτική και δεν έχει ούτε ίχνος αυτοκριτικής.

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί είχαμε από την αρχή της προεκλογικης περιόδου αλλά και μετά στο Δημοτικό Συμβούλιο σταθερό και αταλάντευτο μέτωπο στο φασισμό. Δυστυχώς οι αντιδράσεις των άλλων παρατάξεων άργησαν πάρα πολύ, παρά τα επανειλημμένα καλέσματα μας για καταδίκη του φασισμού.

Τέλος περιμένουμε ο καταδικασμένος πλέον για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Κουκούτσης να κρατήσει την υπόσχεση του ότι αν καταδικαστεί θα φύγει από το ΔΣ. Το περιμένουμε για να  “ξεβρωμίσει ο τόπος” όπως έλεγε και το σύνθημα της ΧΑ……”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: