Καταγγελία: Ανήλικος συλληφθείς στη ΓΑΔΑ έπεσε στο πάτωμα με κρίση επιληψίας!

Ένα ανήλικο παιδί σύρθηκε στην Ασφάλεια, στοιβάχτηκε μαζί με δεκάδες άλλα άτομα σε έναν στενό διάδρομο και λίγη ώρα αργότερα έπεσε στο πάτωμα με κρίση επιληψίας και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από έναν άλλο προσαχθέντα και έναν εκ των δικηγόρων.

Αν τυχόν κάποιος διατηρούσε αμφιβολίες για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι κρατούμενοι στο άνδρο της ΓΑΔΑ, και είχε απορίες αν τηρούνται όντως τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας για τους προσαχθέντες-συλληφθέντες, η παρακάτω καταγγελία δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.

Ένα ανήλικο παιδί σύρθηκε στην Ασφάλεια, στοιβάχτηκε μαζί με δεκάδες άλλα άτομα σε έναν στενό διάδρομο και λίγη ώρα αργότερα έπεσε στο πάτωμα με κρίση επιληψίας, με τη ζωή του να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, εφόσον κρατούνταν σε έναν τέτοιο χώρο, χωρίς ιατρική παρακολούθηση και χωρίς την παραμικρή ευαισθητοποίηση από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως καταγγέλλεται, οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν στο παιδί από έναν άλλο προσαχθέντα και έναν από τους δικηγόρους. Χωρίς τη δική τους συμβολή, κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελισσόταν η κρίση επιληψίας και ποιες θα ήταν οι συνέπειες για το παιδί.

Έκτακτη ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ.
Ένας ανήλικος εκ των προσαχθέντων που βρίσκονται στη ΓΑΔΑ έπαθε σοβαρή επιληπτική κρίση….

Δημοσιεύτηκε από Έφοδος στον Ουρανό στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020

Μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό -σε εμάς τουλάχιστον- αν το παιδί μεταφέρθηκε, εκ των υστέρων έστω, σε νοσοκομείο ή παραμένει στη ΓΑΔΑ. Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό αναδεικνύει ποιο είναι το χαμηλό ταβάνι της “ευαισθησίας” των αρχών για τους αγωνιστές που διώκουν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: