«Και τώρα με εντολή του ιερατείου…» – Δεν έχουν τελειωμό οι αποχωρήσεις από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

“Αποχωρώ μη θέλοντας σε καμία περίπτωση, ούτε στο ελάχιστο, να τείνω χείρα βοήθειας σε έναν ακόμα τυχόν λαγό της πολιτικής…”

Από την Βοιωτία έρχεται η νέα αποχώρηση υποψήφιου βουλευτή από το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Πολυχρονοπούλου, η οποία είχε αναδειχθεί πρώτη σε σταυρούς στις εκλογές της 21ης Μάη.

Σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Α. Πολυχρονοπούλου αναφέρει ότι «Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη και στη λίστα της 25/6 προπορεύεται ένα άτομο που δεν ήταν στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο, ένας νατουραλιζέ Βοιωτός (στις προηγούμενες εκλογές ήταν τελευταίος σε σταυρούς στον νομό Φθιώτιδας και τώρα με εντολή του ιερατείου υποσκέλισε την ετυμηγορία του λαού της Βοιωτίας). Δεν είχα καμία απάντηση, διότι δεν είχα λάβει καμία ενημέρωση.

Είδα να απαξιώνεται η πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία, να πληγώνεται η δημοκρατία που η επικεφαλής διαρκώς ευαγγελίζεται, να απουσιάζει η αξιοκρατία (δεδομένου ότι στη δημοκρατία την έννοια του άξιου εκπροσώπου του λαού την αποφασίζει ο λαός) και να αδικείται το γυναικείο φύλο, το οποίο ήταν άξιο αναφοράς, ορθώς μεν υποκριτικά δε, μόνο όταν έπρεπε να έχει θέση στο debate κομματικών αρχηγών.

Αποχωρώ μη θέλοντας σε καμία περίπτωση, ούτε στο ελάχιστο, να τείνω χείρα βοήθειας σε έναν ακόμα τυχόν λαγό της πολιτικής.

Αποχωρώ όμως πάνω από όλα ευχαριστώντας μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο».

902.gr

 

Δείτε ακόμα:

“Διορίζοντας ημέτερους”… – Πέμπτη αποχώρηση μέσα σε ένα 24ωρο από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Τα κόμματα – «πολυεργαλεία» έχουν τους … χορηγούς τους

«Καμία πολιτική καριέρα δεν ονειρεύομαι πλάι σε τέτοιους…» – Τρίτη αποχώρηση από την «Πλεύση Ελευθερίας» με καταγγελία για «παρασκήνια» και «φυτευτά κοράκια»

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία. Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις…»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: