«Καμία πολιτική καριέρα δεν ονειρεύομαι πλάι σε τέτοιους…» – Τρίτη αποχώρηση από την «Πλεύση Ελευθερίας» με καταγγελία για «παρασκήνια» και «φυτευτά κοράκια»

«Από πρώτη στον Βόρειο Τομέα, με συνοπτικές, μη δημοκρατικές διαδικασίες και εκκαθαρίσεις, βρέθηκα σήμερα να είμαι στην 9η θέση στις νέες λίστες του κόμματος»…

Μια ακόμη υποψήφια, η τρίτη κατά σειρά, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την «Πλεύση Ελευθερίας», συνοδεύοντάς την από καταγγελίες για ανήθικη συμπεριφορά από μέρους της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Χρύσα Διαμαντοπούλου, η οποία συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης για το συγκεκριμένο κόμμα στον Βόρειο Τομέα Αθήνας,  γνωστοποίησε την αποχώρησή της και απέσυρε τη στήριξή της προς τη Z. Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας ότι «από πρώτη στον Βόρειο Τομέα, με συνοπτικές, μη δημοκρατικές διαδικασίες και εκκαθαρίσεις, βρέθηκα σήμερα να είμαι στην 9η θέση στις νέες λίστες του κόμματος».

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο κατήγγειλαν και οι δύο άλλες υποψήφιες, οι οποίες παρά το γεγονός ότι βγήκαν πρώτες στις εκλογικές τους περιφέρειες, μετακινήθηκαν σε μη εκλόγιμες θέσεις, προκειμένου, όπως κατήγγειλαν, άλλοι υποψήφιοι να προωθηθούν.

«Δεν θα σας μιλήσω ούτε για τα παρασκήνια ούτε για τα φυτευτά κοράκια. Καμία πολιτική καριέρα δεν ονειρεύομαι πλάι σε τέτοιους. Καμία ζωή χωρίς Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία», δήλωσε η Χρ. Διαμαντοπούλου στην ανάρτησή της, στο ίδιο πνεύμα με τις δύο μέχρι πρότινος συνυποψήφιές της.

902.gr

 

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC

 

Δείτε ακόμα:

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία. Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις…»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: