Η σαπίλα του ντουνιά βγήκε παγανιά: “Ο Γλέζος πέθανε την ίδια μέρα που εκτελέστηκε ο Μπελογιάννης. Κάθαρση…”

Ο βήχας και ο μισανθρωπισμός του φασίστα δεν κρύβονται…

Ακόμα κι αν κάποιοι το κάνουν διπλωματικά (βλέπε υποκριτικά), ακόμα και αν μοιάζει από εκείνες τις κούφιες δημοσιογραφικές φράσεις, τα περισσότερα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο θάνατος του Μανόλη Γλέζου συγκίνησε όλη την Ελλάδα. Ή μάλλον σχεδόν όλη.

Οι πολιτικοί απόγονοι του Χίτλερ, είτε φοράνε ψευδώνυμα αντί κουκούλας για να κρυφτούν, είτε όχι, βγαίνουν παγανιά και στάζουν το δικό τους δηλητήριο για το αγωνιστικό παρελθόν του Γλέζου. Δεν ξεχνάνε πως πήρε μέρος στην Αντίσταση, ότι κατέβασε από την Ακρόπολη με τον Σάντα τη ναζιστική σημαία με τη σβάστικα -αυτό το… αρχαιοελληνικό σύμβολο που τους εκφράζει-, ότι είχε την ιδιότητα του τιμημένου μέλος του ΚΚΕ και της ΚΕ του. Αρχίζουν το σάπιο και μουχλιασμένο τροπάριο με τους “αιμοσταγείς”, τους “κομμουνιστοσυμμορίτες” κοκ.

Και βρίσκουν εκφραστές σε σταγονίδια, όπως ο Χ. Παππάς, με αυτή την ανάρτηση στο Twitter -ευτυχώς αλιεύσαμε το στιγμιότυπο και δεν χρειάζεται να παραθέσουμε ενεργό σύνδεσμο.

Κι ενώ όλοι κάνουν τον αυτονόητο συνειρμό, λόγω της ημέρας, με την επέτειο της εκτέλεσης του Μπελογιάννη και των συντρόφων του, ο φασίστας Χρήστος Παππάς το θεώρησε ως δείγμα κάθαρσης και το σχολίασε ως τέτοιο. Τουλάχιστον αυτός είναι ειλικρινής. Ο φασισμός κι ο μισανθρωπισμός δεν κρύβονται…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: