Γιάννης Πρωτούλης: «Στο Περιστέρι υπάρχει επιλογή: Η Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο, με τον Γιώργο Σιδέρη, και στην Περιφέρεια Αττικής» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την αγορά του Περιστερίου επισκέφτηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μαζί του μεταξύ άλλων ήταν ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικού Τομέα και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Την αγορά του Περιστερίου επισκέφτηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μαζί του μεταξύ άλλων ήταν ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικού Τομέα και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Κατά την περιοδεία συνομίλησαν με κατοίκους, εργαζόμενους στα καταστήματα και τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης. Οι υποψήφιοι ανέδειξαν την ανάγκη ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμο και Περιφέρεια, στήριγμα του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που τον χτυπά στη γειτονιά, στην εργασία και σε όλο το εύρος της ζωής του. 

Ο Γιάννης Πρωτούλης μετά τη λήξη της περιοδείας δήλωσε: “Στο Περιστέρι υπάρχει επιλογή, η Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο με το Γιώργο Σιδέρη και στην Περιφέρεια Αττικής για να σταματήσει η συνεχόμενη υποβάθμιση και υποχρηματοδότηση για βασικές υποδομές, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες και μια αγωνιστική ελπίδα για την επόμενη μέρα”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: