Φρεσκαδούρα

Να το χαίρεται η «Νέα Αριστερά» το φυντάνι της, που έχει διαπρέψει στην εξίσωση φασισμού – κομμουνισμού, στην κατασυκοφάντηση της πάλης ενάντια στον ναζισμό, αλλά και της μεγάλης λαϊκής εποποιίας της δεκαετίας του 1940, λοιδορώντας τελικά τη σύγχρονη εργατική – λαϊκή πάλη για το δίκιο και τις ανάγκες του λαού.

Όλη τη …φρεσκαδούρα έχει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ 2, ο επονομαζόμενος και «Νέα Αριστερά». Ανάμεσα στα πρόσωπα που δείχνουν πόσο «νέα» είναι – για «αριστερά» ούτε λόγος – ξεχωρίζει αυτό του Ν. Μαραντζίδη, ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές και μετά σύμβουλος της Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές.

Τώρα, όπως γράφει σε άρθρο του, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη «Νέα Αριστερά», που «διέσωσε την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου κόσμου κι ενός πολιτικού χώρου» από τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, που είναι ένα «σουρεαλιστικό κράμα αλαζονείας, λαϊκισμού, ιδεολογικής ρηχότητας και πολιτικής ανεπάρκειας».

Να το χαίρεται η «Νέα Αριστερά» το φυντάνι της, που έχει διαπρέψει στην εξίσωση φασισμού – κομμουνισμού, στην κατασυκοφάντηση της πάλης ενάντια στον ναζισμό, αλλά και της μεγάλης λαϊκής εποποιίας της δεκαετίας του 1940, λοιδορώντας τελικά τη σύγχρονη εργατική – λαϊκή πάλη για το δίκιο και τις ανάγκες του λαού. Είναι κι αυτό ένα κριτήριο για κάθε πραγματικά αριστερό και αγωνιστή να γυρίσει την πλάτη στις ξαναζεσταμένες αυταπάτες που σερβίρουν οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ, που τον θεωρούν τώρα πολύ «φιλελέ», ενώ τα πάντα επιβεβαιώνουν ότι το κόμμα τους χτίζεται με τα ίδια μουχλιασμένα και σάπια σοσιαλδημοκρατικά υλικά.

Από την στήλη “Από…μέρα σε…μέρα” του σημερινού Ριζοσπάστη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: